Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En hij gaat voluit voor merken

Belgische man koopt zelf zijn ondergoed!

Uit een panelonderzoek (GfK) blijkt dat Belgische mannen bij de meest geëmancipeerde Europese mannen horen op het vlak van ondergoed! In Europa is hij koploper wat het kopen van eigen ondergoed betreft. 59% van de Belgische mannen doet het zelf. Dit tegenover een schamele 37% bij de Franse mannen en zelfs maar 30% bij de Italiaanse mannen!

De Belg kiest niet alleen zelf zijn ondergoed, hij doet dit ook nog liefst in stijl: want de Belgische man kiest voluit voor merken als hij zelf gaat shoppen.

Wist jij dat onze Belgische mannen:

  • als ze zelf ondergoed gaan kopen gemiddeld 25% méér uitgeven dan vrouwen als zij slips kopen voor hun man?
  • vooral tussen de leeftijd van 25 en 49 jaar hun ondergoed zelf kopen? Maar liefst 64% van deze Belgische mannelijke bevolkingsgroep beslist zelf welke kleurtje of model ze dragen!
  • ook merkbewuster zijn dan vrouwen? 40% van de mannen kiest resoluut voor merkkledij als ze hun slip zelf kopen terwijl slechts 30% van de vrouwen een merkslip koopt voor haar man.
  • minder traditionele slips kopen maar meer en meer kiezen voor strakke tricot boxers?

Jaja, onze Belgische mannen dragen dus graag de hele dag door zorg voor hun edele delen! En daar zullen hun partners zonder enige twijfel blij mee zijn!

(Bron: Home en Sloggi)

Wat vind jij van deze resultaten? Kiest hij de juiste slip? Of gaat hij af en toe serieus eens uit de bocht? Reageer hier!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '