Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @yumilambert

Belgisch model wordt Victoria’s Secret Angel

Catherine Kosters
Vanavond gaat in Londen de jaarlijkse modeshow van Victoria's Secret door, en tussen de Angels – aka mooiste vrouwen ter wereld – zal niemand minder dan de Belgische Yumi Lambert te zien zijn. Go Yumi!

Yumi Lambert is van Belgisch-Japanse afkomst en heeft het helemaal gemaakt als model. Ze mocht al defilés lopen voor Dior en Prada, was gezicht van Chanel in 2013 en kan nu ook Victoria's Secret Angel op haar CV schrijven. Vandaag zal ze in Londen namelijk de catwalk delen met Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en co tijdens het grootste lingeriespektakel van het jaar.

 

Yumi is de vierde Belgische mannequin ooit die deze eer krijgt. Ingrid Seynaeve, Elise Crombez en Anouck Lepere gingen haar al voor. Behalve sexy setjes – waaronder de onbetaalbare fantasy bras – en modellen zullen ook artiesten als Taylor Swift, Ariana Grande en Hozier vanavond hun opwachting maken. Vergeet je business cards niet, Yumi!

 

De hele show wordt in de V.S. uitgezonden op 9 december en zal nadien ook online te zien zijn. Voor meer info check je de site van Victoria's Secret.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '