Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Redactrice Ysaline ging aan de slag. Benieuwd naar het verdict?

UITGETEST: creëer een zomerse en gewaagde look met het Beached Palette van Urban Decay

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Als het aankomt op make-up, kunnen wij er hier op de Fashionista-redactie maar niet genoeg van krijgen. Wij worden dan ook super excited bij het zien van nieuwe must haves. Speciaal voor de zomer heeft Urban Decay nu het limited edition Beached Palette gelanceerd, waarmee je een heel gewaagde en prachtige look kan creëren. Redactrice Ysaline ging aan de slag en testte het product uit!


Ik ben zelf geen make-upartiest en roei dus ook maar met de riemen (lees: talenten) die ik heb. Ik kijk constant tutorials en oefen dagelijks om mijn skills te verbeteren. Toch vind ik dat mijn look geslaagd is, ook al werk ik met zulke kleuren. Persoonlijk ben ik meer fan van de roze tinten, maar ik was wel benieuwd naar het Beached Palette. Het palet bevat warme roesttinten en twee felblauwe tinten, die heel mooi samengaan.

How to


Wat mij meteen opvalt, is dat er niet echt een matte nudetint is om de basis te creëren. De enige matte kleur die dit palet bevat, is ‘Daybreak‘. Nadat ik mijn primer heb opgedaan, ga ik daar dus mee aan de slag. Daarna kleur ik de buitenkant van mijn oogleden in ‘Wedge‘, en daarna de binnenkant met ‘16th St.‘. Je moet er wel voor zorgen dat je de twee kleuren mooi van elkaar weghoudt, anders neemt je borstel de donkere kleur mee naar binnen en heb je niet het gewenste effect. Wanneer ik daarmee klaar ben, neem ik de kleur ‘Salt’ en ga ik met een fluffy borstel nog eens mooi blenden, zodat er geen harde lijnen overblijven.

Wanneer ik klaar ben met de bruine tinten, ga ik met ‘Double Dip‘ over mijn onderste waterlijn en een beetje buiten de hoek van mijn oog, zodat de blauwe kleur tegen de bruine kleur komt te staan. Ik werk mijn look af met oogpotlood op mijn bovenste waterlijn en mascara. De lippenstift die ik draag, is Scorched‘ van Urban Decay.

Conclusie


Ik ben enorm fan van het palet! De kleuren zijn héél gepigmenteerd, dus echt prachtig. En er is ook helemaal geen fallout, wat ik met andere paletten wel heb. Er zijn misschien geen basic matte kleuren waarmee je je opbouw kan creëren, maar eigenlijk is dat niet echt noodzakelijk als je voor een gewaagde look gaat. Het is een echte winner!

Je shopt het Beached Palette hier voor 39 euro.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '