Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Alle producten om van dagelijkse skincare je goede voornemen te maken!

TAKE CARE: een ritueel om het jaar goed mee in te zetten

Elke week toont beautyredactrice Emilie je een fijn ritueel om jezelf te verwennen, en vooral om even volledig te ontspannen. Vandaag kan je meteen starten met je goede voornemen voor 2022: je huid dagelijks goed verzorgen.

Naar bed gaan zonder je make-up te verwijderen, geen toner gebruiken, niet eens aan serum denken en handcrème achterwege laten. Hoewel we weten hoe blij ons huidje wordt van al die verwennerij, durven we allemaal wel eens een paar stapjes over te slaan. Maar wat als we dit nieuwe jaar nu eens zouden gebruiken om onszelf te beloven het beter te doen?

Dubbele reiniging

Dubbele reiniging

Dubbele reiniging

€ 17,90  –  Mario Badescu

Het eerste goede voornemen van het nieuwe jaar is om je huid elke ochtend én avond goed te reinigen. De dubbele reinigingstechniek is daar perfect voor. Eerst maak je je gezicht proper met een product op oliebasis en vervolgens met een op waterbasis.

Make-up Remover Balm met camelia olie van Typology (€ 14,90, shop hier)

Shop hier

Toner

Toner

Toner

€ 19,90  –  Clay and Glow

Als tweede goede voornemen voegen we een kleine stap toe aan onze skincareroutine: de toner. Deze lang vergeten lotion hydrateert de huid, brengt haar pH-waarde in evenwicht en bereidt haar voor op huidverzorging. De Haluronic Acid Toner van Clay and Glow is dus onmisbaar.

Shop hier

Serum

Serum

Serum

€ 68,50  –  Nuxe

Geen skincare zonder het perfecte serum. Of je huid nu droog, gedehydrateerd, gevoelig voor roodheid of puistjes is, een serum is het ultieme verzorgingsproduct dat een hele reeks problemen kan oplossen. ’s Morgens en ’s avonds doen we een paar druppels van ons serum in de palm van onze handen, warmen het product zachtjes op en deppen het op het hele gezicht.

Shop hier

Gezichtscrème

Gezichtscrème

Gezichtscrème

€ 33  –  Makesenz

Dit is zeker een stap die niemand overslaat. En terecht! Hoe minder je je huid hydrateert, hoe sneller ze veroudert. Dus je kan jezelf toch echt geen goede crème ontzeggen.

Shop hier

Handcrème

Handcrème

Handcrème

€ 45  –  Delbove

We gebruiken ze de hele dag, maar vergeten ze al te vaak te verzorgen: onze handen. Elke avond voor het slapengaan smeer ik mijn handen in met een vochtinbrengende crème om de huidbarrière te versterken en ze te beschermen tegen de kou, alcoholgel en het regelmatig wassen.

Shop hier

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '