Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Jolien Meremans

Deze week krijg je bij je Flair een gelaatsverzorging voor maar 25 euro!

UITGETEST: redactrice Jolien genoot voor het eerst van een ontspannende gelaatsverzorging én -massage

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Deze week krijg je bij je Flair een gelaatsverzorging voor maar 25 euro. Redactrice Jolien liet zich verwennen in Schoonheidssalon Jolie in Zwijnaarde en genoot er onder andere van een rustgevende gelaatsmassage.

De winter is in het land, en dat valt te merken aan mijn droge huid. Toegegeven: ik besteed bitter weinig tijd aan mijn gelaatsverzorging, dus mijn gezicht kan wel een flinke opkikker gebruiken. Daarom zak ik af naar Schoonheidssalon Jolie in Zwijnaarde, waar Tine me met haar zachte handen in de watten zal leggen. Ze ontvangt me in haar gezellige zaak, waarna ze me meteen naar de (verwarmde!) behandelstoel begeleidt. Het is mijn allereerste keer ooit in zo’n stoel, en ik heb eerlijk gezegd een beetje gezonde stress om mij door iemand anders onder handen te laten nemen, maar die stress blijkt voor niets nodig...

Ontspannende massage

Ze verduistert de kamer en begint met het reinigen van mijn gezicht, waarna ze een frisse peeling aanbrengt die een kleine 10 minuutjes moet inwerken. Op de achtergrond klinkt een aangenaam, rustgevend muziekje waardoor ik in een mum van tijd tot rust kom. Helemaal wat ik nodig heb na een hectisch weekend! Nadat ze de peeling met warme handdoeken verwijdert, sprayt Tine een zuiverende tonic op mijn gezicht en begint ze het te masseren. Ze maakt zachte bewegingen op mijn gelaat en in mijn hals om mijn gezicht én volledig lichaam te doen ontspannen. En wauw, dat voelt zó goed!

Foto rechts: het resultaat

Na de massage krijg ik nog een maskertje op mijn gezicht gesmeerd dat opnieuw even moet rusten. Ik ben intussen helemaal zen en heb geen tijdsbesef meer, heerlijk! Zodra het masker is ingetrokken, sluit Tine de behandeling af met een zachte oog- en dagcrème zodat ik de dag fris kan verderzetten. Ik ben aangenaam verrast door mijn allereerste gelaatsbehandeling. Ik voel me als herboren, mijn huid glowt en mijn poriën staan wagenwijd open. Zo ziet een verzorgd gezichtje er dus uit. 🙈 Hier moet ik een gewoonte van maken!

Gelaatsverzorging

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '