Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Review: Lush gezichtsreiniger

Dat ik dol ben op Lush hoef ik jullie niet te vertellen. Elke keer wanneer ik de winkel binnenloop ben ik benieuwd  welk product ik dit keer weer ga proberen. Zo kocht ik laatst de reiniger Let the good times roll. Ik vertel jullie mijn mening over deze gezichtsreiniger.

Wanneer je het potje openmaakt ruik je als eerst een heerlijke geur. Een beetje zoet, maar niet te zoet. De reiniger voelt een beetje plakkerig aan, als klei van vroeger toen ik klein was. Hier en daar vind je een klein stukje popcorn. Hierdoor zit er een lichte scrub in de reiniger. Daarom gebruik ik de reiniger maar 1x per dag en niet 2x. Teveel scrubben is ook niet goed voor je huid! Trouwens de lipstick die je op de foto ziet is mijn nieuwe favoriet! Bij V&D heb ik daar een fijne dupe voor gevonden.

Voorheen gebruikte ik altijd een scrubcréme van Hema die prima werkt. Maar de laatste tijd heb ik wat last van huidschilfers. De reiniger van lush verwijderd dit op een zachte manier. Nadat ik de reiniger heb gebruikt voelt mijn huid weer lekker zacht aan en minder trekkerig. Eerst zat dit product alleen in de kerstcollectie. Ik ben nu zo blij dat hij in het vaste assortiment zit. Ik wil meer!

In deze reiniger zit plantaardige glycerine. Dit helpt je huid om vocht vast te houden. Ook zit er kaneelpoeder in verwerkt. Dit heeft een anti-bacteriёle en anti-septische werking en helpt als je snel last van puistjes hebt. Het heeft ook een stimulerende werking op je bloedsomloop.

Ik gebruik de reiniger niet alleen voor mijn gezicht maar ook voor mijn lichaam. En het bevalt mij goed. Ik merk dat mijn huid er wat egaler en zachter van wordt. Het potje gaat lang mee. Je hoeft het ook niet perse in de koelkast te bewaren, die van mij zit al vol genoegen met andere producten haha. Ik kan je deze reiniger zeker aanraden als je net als ik een gevoelige of gemengde huid hebt! Wat vinden jullie trouwens van mijn gestreepte shirt? Ik ben er helemaal weg van! Het liefst draag ik dit shirt met een leuke short. Hoe zou jij het combineren?

Wil je nog meer Lush? Lees dan zeker mijn artikel over mijn favoriete lush producten!

 

Partner Content

' ' ' '