Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Review: Essence wenkbrauw producten

Er wordt vaak gezegd: eyebrows frame the face. En zo is het! Ik ben altijd opzoek naar goede én betaalbare wenkbrauw-producten. Zullen deze spulletjes van Essence mijn routine voor eeuwig veranderen? Ik was erg benieuwd en heb de makeup uitgebreid getest. 

Essence ‘How to make brows wow’Een goede wenkbrauwpoeder is lastig te vinden. De kleur is soms te rossig, donker, licht or what not. Dit palette komt met drie verschillende kleuren wenkbrauwpoeder, één highlighter voor onder de wenkbrauw, een mini pincet en een dubbel kwastje.Zie hierboven de swatches van de kleuren. Ik vind alleen bij de tweede tint (vanaf links) dat ze niet zo’n passende naam hebben gekozen, snap ‘m niet. ‘Love ‘em all’ heeft echt een rode ondertoon, en is zeker niet geschikt voor mensen met een koele ondertoon. De kleurtjes zijn mooi gepigmenteerd en de highlighter is to die for!Ik vind het bijgevoegde kwastje geen succes. Het is te groot en bij het aanbrengen geeft het mijn wenkbrauwen een slordige uitstraling. Met een ander kwastje, bijvoorbeeld de mega fijne eyeliner pencil van Hema, is de poeder wat makkelijker (en netter) aan te brengen. Helaas had ik wel last van fall-out. Check de poeder op mijn wimpers...De poeder is echt enorm, ja... poederig! Heel erg jammer, want de kleur is mooi. Voor een prijs van € 5,99 zou ik deze kit toch laten staan en voor een andere wenkbrauwpoeder gaan. Er zijn er genoeg anderen binnen deze prijscategorie.

essence make me brow eyebrow gel mascara 

Eindelijk een merk die wél begrijpt dat je wenkbrauwen geen mega grote, XL-size borstel nodig hebben. Thanks essence! De make me brow eyebrow gel mascara is een getinte wenkbrauw-gel die je heel gemakkelijk en precies kunt aanbrengen.Yes, hier houd ik van! Het borsteltje is echt perfect en de kleur van de gel matcht heel mooi met mijn wenkbrauwen. Voor € 2,59 is dit een echte musthave. Ik gebruik trouwens de kleur ’01 Blondy Brows’. Ik denk wel dat de kleur voor echte blondines te donker zal zijn. Laten we hopen dat essence snel meer kleuren uitbrengt van deze geweldige wenkbrauw-mascara.

Wat gebruik jij voor producten voor je wenkbrauwen?

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '