Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

In schattige en kleurrijke flesjes!

Nieuw geurtje nodig? H&M brengt maar liefst 25 (!) nieuwe parfums uit

H&M heeft net zijn nieuwe parfumcollectie aangekondigd en het merk ziet het duidelijk groots. Zo brengen ze maar liefst 25 geuren uit, dit in samenwerking met een van de meest gerenommeerde parfumhuizen ter wereld. Dat gaat moeilijk kiezen worden!


Samen met het parfumhuis Givaudan brengt H&M een parfumcollectie van 25 geuren uit. De lijn zal deel uitmaken van H&M Beauty en is beschikbaar vanaf midden augustus. Nog een klein maandje geduld uitoefenen, dus!

De collectie bestaat uit uiteenlopende geuren en de parfums werden onderverdeeld in drie verschillende groepen. The Singles bestaan uit tien verschillende geuren die een basisgeur hebben namelijk vanille, chocolade of yuzu. The Reveries – die beschikbaar is als zowel een eau de toilette als een bodymist – bestaat ook uit tien verschillende parfums. Hier gaat het om gemengde geuren die een bepaald verhaal willen vertellen of een gevoel willen overbrengen. Denk maar aan ‘Freewheeling’, ‘Sparks Will Fly’ en ‘Above the Clouds’. Last but not least brengt H&M nog een derde categorie The Essences uit. Deze hebben allemaal een hoofdingrediënt zoals sandelhout of patchoeli. Bovendien kan je hier ook kiezen tussen een eau de parfum en een roll-on-parfumolie.

‘Wij hebben veel aandacht besteed aan ingrediënten met hoge kwaliteit, van de basisgeuren tot de hedendaagse blends en de meer genuanceerde parfums die de oorsprong van het hoofdingrediënt benadrukken’, aldus Olivier Pescheux.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '