Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

Mrs. Bieber deelt tegenwoordig de ene geweldige beautytip na de andere.

AHA: dit trucje gebruikt Hailey Bieber om haar huid zo te laten stralen

Als er één celeb is die ons stikjaloers maakt met haar stralende huid, dan is het wel Hailey Bieber. Ze deelt tegenwoordig steeds meer beautygeheimen met haar volgers. Eén tip om te onthouden: ze zweert bij de ‘double cleansing’-methode.

Hailey Bieber deelt tegenwoordig de ene na de andere geweldige beautytip op haar socials. En dat doet ze niet zomaar, want ze heeft zonet haar eigen skincarelijn gelanceerd: Rhode Skin. Voorlopig kan je je alleen nog maar op de waiting list laten zetten (want zo gaat dat meestal bij celebrity brands). En het is nog niet duidelijk of we de producten ook in Europa zullen kunnen bestellen.

Double cleansing

Ondertussen is er wel één beautytip van Hailey die wij al zeker gaan onthouden. Ze deelde al verschillende keren dat ze zweert bij de ‘double cleansing’-methode. Dat wil zeggen dat je je huid twee keer reinigt, eerst met een olie en vervolgens met een gel cleanser. Een cleanser op oliebasis lost alle olieoplosbare deeltjes op, zoals make-up, talg en afvaldeeltjes. Een reiniger op waterbasis schuimt meestal lichtjes en verwijdert alle wateroplosbare deeltjes, zoals bacteriën en zweetrestjes.

How to?

Je masseert de oliereiniger in op een droge huid. Daarna voeg je water toe en masseer je verder in. Vervolgens spoel je alles af met lauw water. Dan masseer je de gel cleanser in op een vochtige huid en spoel je opnieuw alles af. Breng daarna je vertrouwde verzorgingsproducten aan om je huid opnieuw te hydrateren.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '