Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik zag mijn witte keukenrol zo vuil worden na slechts enkele vegen.'

Flair Beauty testteam: Instaclean Cleanser van Beautyblender

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar favoriete concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).

Instaclean Cleanser van Beautyblender: 7,5/10


Prijs/kwaliteit:

€ 15,90 voor 60 ml is voor mij toch net bovengemiddeld qua prijs voor een reinigend product.

Textuur/geur:

Het gaat om een product in sprayvorm. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van de geur. Zo zit er onder andere lavendel in en dat ruik ik niet zo heel graag. Natuurlijk gebruik je het product niet op je huid, maar op je beautyblender, dus het is zeker geen groot nadeel.

Pluspunten:

Je kan de spray ook voor je make-upkwasten gebruiken. Normaal gezien was ik mijn borstels met babyshampoo, maar een dergelijke spray is heel handig om tussendoor snel even te reinigen. Je moet het product op je kwast of spons spuiten en vervolgens veeg je ermee over keukenpapier. Ik heb de Instaclean Cleanser uitgetest op mijn Beautyblender en ik zag meteen resultaat.

Minpunten:

Ik heb niet de indruk dat mijn Beautyblender achteraf 100 % schoon is. Je ziet duidelijk dat het product effectief is. Ik zag mijn witte keukenrol zo vuil worden na slechts enkele vegen, maar je moet je make-upborstels zeker ook nog grondig blijven reinigen. Maar voor tussendoor kan het zeker, het is sowieso beter dan níét reinigen.

Zou ik het opnieuw kopen:

Ja. Als je net een kwast wilt gebruiken die toevallig vuil is, is dit product heel handig. Je borstel is namelijk meteen gereinigd en je moet niet wachten tot deze opgedroogd is.

Instaclean Cleanser – € 15,90 – bij ICI PARIS XL.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '