Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'De spray is vrij van onder andere parabenen en dierlijke ingrediënten.'

Flair Beauty testteam: Thickening Tonic van Aveda

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar favoriete concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).

Thickening Tonic van Aveda: 7/10


Prijs/kwaliteit:

€ 20 voor een haarproduct is niet heel goedkoop, maar voor een spray vind ik dit wel nog een schappelijke prijs. Ondanks het feit dat ik het product (bijna) elke dag gebruik, doe ik er ook best lang mee.

Geur/textuur:

De spray is vrij van synthetische geuren, maar bevat een aroma op basis van rozemarijn, geranium, kaneel en andere pure bloemen- en plantenextracten dat door Aveda zelf bedacht werd.

Pluspunten:

* Het product gaat lang mee, dus je krijgt wel waar voor je geld.

* Hij geeft mijn lokken zichtbaar meer volume. Ik heb redelijk fijn haar, dus ik gebruik altijd graag iets van een spray of een mousse om mijn lokken wat meer body te geven.

* De spray is vrij van onder andere parabenen en dierlijke ingrediënten.

Minpunten:

* Ik ben niet zo’n fan van de geur, maar dit is natuurlijk iets heel persoonlijk. Wel moet ik toegeven dat je er na een paar keer gebruiken wel aan went.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik denk het niet. De spray is zeker niet slecht, maar ik heb al betere exemplaren gebruikt. Zeker omdat mijn lange haar redelijk fijn is, wil ik het zo veel mogelijk volume geven en daarom zou ik de volgende keer toch eerder voor een ander exemplaar gaan.

Ik gebruik de spray altijd na het douchen en dit op handdoekdroog haar. Vervolgens breng ik het product aan op zowel mijn wortels als op de lengtes. Je hoeft echt maar een paar keer te sprayen om al een mooi resultaat te zien. Tip: tijdens het drogen, flip ik mijn haar soms ondersteboven. Ook tegen de haarrichting in drogen, helpt om je lokken meer volume te geven.

Thickening Tonic – € 20 – Aveda, www.aveda.eu.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '