Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik kan zeker 3 à 4 dagen verder zonder dat mijn haar weer vet wordt.'

Flair Beauty testteam: Color Extend Blondage Shampoo en Conditioner

Charlotte (26), beautyvlogger, volgt de ‘anciens’ onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de productjes in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Color Extend Blondage Shampoo en Conditioner: 9/10


Prijs/kwaliteit:

Voor producten van een professioneel haarverzorgingsmerk vind ik dit een correcte prijs.

Textuur/geur:

De shampoo heeft een donkerpaarse kleur en de conditioner is lila. De ultraviolette pigmenten helpen de koperen gloed uit blond haar te halen. De producten zijn licht geparfumeerd, maar de geur is heel subtiel.

Pluspunten:

  • Mijn haar voelde echt ontzettend zacht nadat ik deze producten had gebruikt. De kleur is mooi assig en mijn haar heeft een opvallend gezonde glans. Andere zilvershampoos durven mijn haar weleens droog of ‘hard’ te maken, maar deze gaven me dus de indruk dat ze mijn lokken niet alleen mooier maakten, maar tegelijk ook heel erg goed verzorgden.
  • Haarproducten met een sterk parfum verontrusten mij altijd een beetje, omdat ik denk dat zo’n parfum mijn haar en hoofdhuid eerder zal irriteren. Ik was dus blij verrast toen ik ondervond dat ik de shampoo bijna niet kon ruiken toen hij op mijn haar zat.
  • Ik kan zeker 3 à 4 dagen verder zonder dat mijn haar weer vet wordt.


Minpunten:

Er zijn goedkopere shampoos op de markt die mij net zo goed die asblonde kleur geven. Maar ik moet toegeven dat ik in deze producten net iets meer vertrouwen heb omdat mijn haar na het wassen zoveel zachter voelt en er gezond uitziet.

Zou ik het opnieuw kopen:

Zeker.

Zowel op de verpakking van de shampoo als de conditioner wordt aangeraden om het product 3 tot 5 minuten te laten inwerken voor een optimaal resultaat, dus dat heb ik dan ook gedaan. De beide producten zijn makkelijk te verdelen en spoelen ook vlotjes weer uit. Na het drogen merk ik meteen een verschil, mijn blonde lokken hebben een koele ondertoon die mooi blijft tot de volgende wasbeurt.

Color Extend Blondage Shampooing – € 24 – Redken, bij geselecteerde kapsalons.

Color Extend Blondage Conditioner – € 26 – Redken, bij geselecteerde kapsalons.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '