Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Stevig prijskaartje, maar hij is de investering meer dan waard.

BEAUTYTIP: dit is de favoriete foundation van Meghan Markle

Naast haar rommelige dotje heeft Meghan Markle nog een aantal eigenschappen waar we jaloers op zijn. Zo heeft de toekomstige vrouw van prins Harry een perfect egale huid, maar dankzij haar make-upartieste kunnen ook wij binnenkort rondlopen met net zo’n glowy gelaat. Yes!


Natuurlijk investeert Meghan Markle ook in skincare, maar om haar huid extra egaal te krijgen, zweert ze bij onderstaande foundation. Lydia Sellers was twee jaar lang de make-upartieste van de ex-actrice en kent als geen ander haar favoriete producten.

Luminous Silk Foundation


Zo draagt Meghan graag een lichte foundation omdat ze haar schattige sproetjes niet wil verbergen. Haar favoriete exemplaar was volgens Lydia dan ook de Luminous Silk Foundation van Giorgio Armani. Deze werd op zijn beurt aangebracht met een Beautyblender voor een extra natuurlijk resultaat.

Meghan en haar make-upartieste zijn bovendien niet de enige die fans van dit beautyproduct. Dit iets duurdere (helaas!) exemplaar heeft een tal van positieve reviews op de website van Sephora. Zo kreeg hij een score van vijf sterretjes en dit van meer dan 1.300 personen. Bovendien kan je hem ook regelmatig op hun bestsellerlijst terugvinden.

Volgens een van de reviews werkt de foundation op bijna elk huidtype, zelfs als je last hebt van acne of als je een probleemhuid hebt. Nog een positief punt is de dekking. Je kan voor een natuurlijk effect gaan, maar de fond de teint laat zich ook makkelijk opbouwen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '