Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Beauty: Celebs geven exclusieve tips aan Fashionista

Zoals je laatst misschien al kon zien mocht ik exclusief voor Fashionista aanwezig zijn op de black carpet  van dance4Life. Naast de fashion, die besproken werden in mijn vorige artikel, vroeg ik ze ook de hemd van het lijf over beauty. Lees alles over de beautysecrets van onder andere Lieke van Lexmond en Toprak Yalçiner. 

Toprak YalçinerIk was erg benieuwd naar de tips van de prachtige actrice. Zo tof dat ik haar persoonlijk mocht spreken!

Als je nog maar 3 make-up producten zou mogen gebruiken, welke zouden dit zijn en waarom? Mijn dagcrème met een factor erin om je huid te beschermen, m’n mascara en m’n blush.”

Wat is de beste beauty tip die je aan onze lezeressen wil meegegeven?

“Was elke ochtend én avond je gezicht. Haal gewoon al die viezigheid van je gezicht en ga dan lekker slapen. De volgende ochtend was je al je slaap er weer af en kun je fris de dag beginnen!”

Maak deze zin af: De sleutel tot een succesvolle carrière is... dromen.” 

Ook een mooie huid zoals Toprak? Gebruik een reiniger, voor een schoon en fris gezicht.

KrystlDe zangeres heeft een mega toffe stijl, en ziet er naar mijn mening altijd goed uit. Benieuwd naar haar beauty secrets?

Als je nog maar 3 make-up producten zou mogen gebruiken, welke zouden dit zijn en waarom?

“Ik kan echt niet zonder m’n Philosophy dagcrème, Hope in a Jar, en een mascara. Er zijn zo veel mascara’s op de markt dat ik eigenlijk geen favoriet kan kiezen, ik gebruik van alles. Daarnaast ben ik gek op alle producten van Dokter Hauschka!”

Wat is de beste beauty tip die je aan onze lezeressen wil meegegeven?

Less is more. Vandaag heb ik een hoop make-up op, maar normaal ben ik mega basic. Volgens mij vinden mannen dat ook uiteindelijk het mooist.”

Maak deze zin af: De sleutel tot een succesvolle carrière is... wilskracht.”

Ook zo gek op mascara zoals Krystl? De Max Factor False Lash Effect is mijn favoriet.

Lieke en Jetteke van LexmondDe prachtige zusjes lopen regelmatig samen (of apart) over de loper. Om voor al die fotograven te staan moet je je natuurlijk wel comfortabel en stralend voelen. Ze namen even de tijd voor een beauty babbeltje met mij!

Als je nog maar 3 beauty-producten zou mogen gebruiken, welke zouden dit zijn en waarom?

Lieke: “Verzorgingsproducten zijn voor mij het aller belangrijkste. Als ik drie producten moest kiezen, kies ik toch wel voor een dagcrème, een mascara en een verzorgende lippencrème. Mascara blijft altijd een heel goed beauty-product, waar ik niet zonder kan.”

JettekeIk kies dan toch ook dagcrème en mascara, maar ook heel belangrijk: parfum!”

Wat is de beste beauty tip die je aan onze lezeressen wil meegegeven?

Lieke: “Verzorg je huid en voel je gelukkig. Als je gelukkig bent, dan eet je vaak wat beter en beweeg je meer en zie je er ook veel beter uit. Het heeft allemaal met elkaar te maken.”

Goed in je vel zitten. Het klinkt heel cliché, maar als je goed in je vel zit dan straal je. De maat die je hebt maakt helemaal niet zo veel meer uit, maar dan ben je gewoon knapper.”

Maak deze zin af: De sleutel tot een succesvolle carrière is...

Lieke: “je passie volgen, durf jezelf te zijn.”

Jetteke: “volg je hart, dat maakt je uniek.”Dit waren de beauty-tips van de sterren! Wat vind jij de leukste tip? Check de Instagram van Fashionista (@Fashionista_NL) voor een backstage video van Doutzen en nog veel meer.

Fotocredit: Instagram

Partner Content

' ' ' '