https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Instagram: @suspiciousantwerp

Alexis Ren, Lil’ Kleine en Jay Alvarez zijn alvast fan!

HOT: maak kennis met het Antwerpse kledingmerk SuspiciouS

De redactie

In eerste instantie lijkt de Instagrampagina van SuspiciouS op een select clubje van cool kids waar we nooit bij zouden horen. Maar als je beter kijkt, zie je dat het wel degelijk om een kledingmerk gaat. En het is van Belgische bodem!


De kans is groot dat je SuspiciouS Antwerp gespot hebt bij een bekende snoet op Instagram. Het Antwerpse label weet dan ook als geen ander hoe het doelgericht moet mikken op het juiste publiek.

Cool kids


Hun doelgroep bestaat overduidelijk uit millennials. Dat zie je immers aan de resem infleuncers die leuke kiekjes maken met de kleren. Naast modellen als Alexis Ren en Jay Alvarez is ook onze noorderbuur Lil’ Kleine gezwicht voor de cool factor waar het merk zo op inzet. We spotten overigens ook Nora Gharib op onderstaande foto.

‘De kledingstukken zullen elk gek avontuur en elke reis overleven’, belooft het merk, dat volgens de website opgericht werd door twee creatieve jongens uit Antwerpen.

De T-shirts en truien hebben een simpel ontwerp en zijn bedrukt met kleurrijke Mexicaanse doodshoofden (of toch iets wat ons daaraan doet denken) voor een edgy touch. De webshop is bijna altijd uitverkocht, maar wordt gelukkig regelmatig aangevuld, zodat ook jij je slag kan slaan. Hou de Instagrampagina van SuspiciouS Antwerp in de gaten voor updates.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content