Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Eindelijk opheldering.

Ahaa, dáárvoor staat de naam van webshop ASOS!

Vraag een shopaholic wat haar favoriete webshops zijn, en ASOS zal bijna gegarandeerd in het lijstje staan. De online winkel kan je met haar duizenden coole en vaak unieke stuks van meer dan 850 merken dan ook uren shopplezier bezorgen. Maar heb je ooit al eens nagedacht over de naam van de site?

De website PopSugar stelde de mensen achter de webshop de vraag, en nu blijkt dat ASOS een afkorting is voor 'As Seen On Screen'. Daarmee bedoelt het merk dat je op asos.com alles kan kopen wat je terugvindt op hun Instagrampagina en YouTube-kanaal. En ja, dat is héél veel.

 

 

A photo posted by ASOS (@asos) on

 

 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_Ai52PjiOvkY][/sm-rambla-embed]

 

 

Om een idee te krijgen van hoeveel mode er precies aangeboden wordt op de webshop: de ASOS-mensen shooten zo'n 2700 volledige outfits per week om op de site te plaatsen. Ze maken namelijk zelf foto's en catwalkvideo's van elk stuk dat verkocht wordt op de site. De modellen moeten in één dag maar liefst dertig outfitshoots- en video's doen.

 

Wist je trouwens dat ASOS je sinds kort ook de mogelijkheid biedt om spullen gratis terug te sturen? Voorheen waren de verzendingskorten voor jouw rekening, maar dat is nu voorbij. Een reden te meer om nog eens een online shopsessie in te lassen, niet?

 

 

Bron: WhoWhatWear, PopSugar

 

 

Lees ook:

Auw: ASOS gaf dit zwarte model het meest ongepaste T-shirt ooit…

Je volgende online obsessie: de gloednieuwe webshop Ivyrevel

Raad eens welk merk een eerste winkel in België opent?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '