Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

7 modeblunders die je nooit meer mag maken

We slaan allemaal de bal wel eens mis: te krappe kleren of buitenkomen in een iets te doorschijnende legging. Om toekomstige modemissers te vermijden, hebben wij een kort lijstje met de meest voorkomende modeblunders die vanaf nu tot het verleden behoren.

1.      Crocs

Niemand die ooit tegen je zal zeggen dat je leuke schoenen aanhebt. Crocs zijn echt niet cute: vroeger niet, nu niet, nooit niet.

 

2.      Zichtbaar ondergoed

Ondergoed is nog steeds bedoeld voor onder je kleren. We hoeven echt niet te zien welke kleur je string heeft of de bandjes van je beha te zien. Ook een zwarte beha onder een witte T-shirt doe je beter niet.

 

3.      Te bloot

We hebben allemaal onze troeven en die zetten we maar al te graag in de verf, maar een decolleté tot op je navel is niet de bedoeling en ook niet sexy. Ook een shortje waarbij we de rand van je billen kunnen zien, is een no go.

 

4.      Te groot

Een oversized trui is leuk, maar let op dat het geheel niet te baggy wordt. Draag je al een losse trui, ga dan voor een skinny jeans. Je wil er niet uitzien als een wandelende tent.

 

5.      Te kleine maat

We dromen allemaal van een maatje minder, maar je in een te kleine maat persen, doe je beter niet. Als je op en neer moet springen om in je oude broek te geraken, doe je die beter weg.

 

6.      Je sportkleren ook overdag dragen

In de woorden van Blair Waldorf: 'Thights are not pants.' Zeker niet wanneer ze nog eens doorschijnend zijn ook.

 

7.      Overload aan juwelen

De juiste accessoires kunnen je outfit een serieuze upgrade geven, maar kies een paar eyecatchers en hou het daarbij. Je wil er niet uitzien als een kerstboom met drie kettingen en oneindig veel armbandjes aan elke arm.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '