Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Imaxtree

Recupereren of investeren aan een zacht prijsje!

5 trends die ook in 2019 nog hot zijn (en die je nu aan soldenprijsjes scoort)

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Hoewel de winter nog volop aan de gang is, kijken we maar wat graag vooruit naar de lente. Niet alleen omdat we dan weer van het zonnetje en warmere temperaturen kunnen genieten, maar ook omdat we dan eindelijk onze garderobe kunnen updaten. Toch hoef je daarvoor niet bankroet te gaan, want heel wat kledingstukken van dit seizoen kan je namelijk gewoon recupereren voor volgend seizoen. Deze 5 trends beloven in 2019 namelijk nog even hot te zijn en scoor je nu aan soldenprijsjes.

Geel


Als we één kleur massaal spotten voor volgend seizoen, is het wel geel. Het fleurt je kleerkast ongetwijfeld op en kan in letterlijk alle tinten: van zonnebloemgeel tot de pastelkleurige variant!

Jurkje – nu € 49,97 i.p.v. € 99,95 – Neo Noir via De Bijenkorf

Slangenprint


Dierenprints waren nog nooit zo populair als in 2018. Investeerde jij dit jaar in een slangenvelletje? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want die pythonlook is ook voor de lente nog hot and happening.

Broek – nu € 83,96 i.p.v. € 119,95 – Inwear via De Bijenkorf

Belt bags


Ons favoriete stylingtrucje van 2018? Die fluwelen blazer combineren met een stoere belt bag. Je accentueert er niet alleen eenvoudig je taille mee, maar hoeft je ook geen zorgen te maken over knopen die verloren gaan. Ook tijdens de lente siert de belt bag volop onze sierlijke jurkjes en rokken.

Belt bag – nu € 145 i.p.v. € 290 – Marc Jacobs via De Bijenkorf

Franjes


Stoere boots, cowboyhoeden, jasjes met franjes... Cowgirls zegevierden het hele jaar door, en dat kan volgend jaar ook nog een beetje. Of het nu een comfy trui of een classy handtas is: zolang er subtiele franjes aan hangen, ben jij helemaal trendy.

Cardigan – nu € 29,99 i.p.v. € 49,99 – Mango via De Bijenkorf

Dad sneakers


De kans dat je afgelopen jaar die befaamde dad sneakers in huis haalde, schatten wij erg hoog in. Nog nooit waren de schoenen van je papa zo gewild als in 2018, en daar komt ook dit jaar geen verandering in.

Sneakers – nu € 157,50 i.p.v. € 225 – Coach via De Bijenkorf

[td_smart_list_end]

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '