Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Olivia Palermo achterna!

5 modetrucjes om je benen langer te doen lijken

Vrouwen hebben minstens één ding met elkaar gemeen: ze dromen allemaal dat hun benen er lang en geweldig uitzien. Helaas bestaan er geen magische groeimiddeltjes, maar deze modetrucjes geven wel de illusie van ellenlange benen. Works for us!

Stijlicoon Olivia Palermo is ons slachtoffer van dienst om deze trucjes uit te beelden.

 

1. Overkneelaarzen

Aansluitende laarzen die tot boven je knie reiken, doen je benen langer en slanker lijken. Zorg er wel voor dat de ruimte tussen de onderste zoom van je bovenkleding en de bovenkant van je laarzen minimaal is. Je draagt dus best een mantel die tot het midden van je dijen reikt in combinatie met overkneelaarzen.

 

Trucjes langere benen

 

Trucjes langere benen

 

2. Rok met split

Draag een rok met een hoge split en je benen lijken instant langer. Da's trouwens het grote verschil met een klassieke midirok: die hakt als het ware een deel van je benen af. Met een split creëer je een lange, ononderbroken lijn langs jouw figuur.

 

Trucjes langere benen

 

3. Flared jeans

Een flared jeans tot net boven de grond is de meest flatterende keuze voor jouw silhouet. De opening onderaan je broekspijp geeft de illusie dat je benen eindeloos doorgaan. Dat effect wordt nog 'ns versterkt als je er een schoen met een chunky hak onder draagt.

 

Trucjes langere benen

 

4. Nudekleurige hakken

Kies voor nudekleurige schoenen met een hak om je benen optisch te verlengen. Idealiter combineer je ze met een rok tot boven de knie of een rok met een split.

 

Trucjes langere benen

 

5. Verticale strepen op je broek

Het is geen geheim dat verticale strepen wonderen doen voor je figuur. Als je specifiek wil focussen op je benen ga je op zoek naar een broek met een verticale streep van boven tot onder.

 

Trucjes langere benen

 

Trucjes langere benen

 

Lees ook

6 fouten die jij waarschijnlijk maakt met je beha

SHOPPING: 15 paar schoenen voor golden girls

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '