Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zonnecrèmevlekken op je kleding? Voor elk probleem een oplossing!

Met de zomer in het vooruitzicht en de zon die er stilaan weer doorkomt, is het belangrijk dat we ons beschermen en ons goed insmeren. Als jij een fanatiek zonnecrèmegebruiker bent – goed zo! – heb je waarschijnlijk wel af en toe last van gele vlekken op je kleren. Maar Flair to the rescue! Wij hebben de perfecte zonnecrème gevonden die je niet alleen beschermt tegen de zon, maar ook tegen vlekken op je kleren.

Tijdens een onderzoek dat Ivox hield onder 1000 Belgische vrouwen*, bleek dat 1 op de 3 vrouwen vaak vlekken op haar kleren overhoudt aan haar zonnecrème. 44 % van de vrouwen zegt dat ook de kleren van haar kinderen eraan moeten geloven.

“Uiteindelijk weten we allemaal wat voor een ellende die gele vlekken op onze kleren kunnen zijn.”

Of erger: op onze nieuwe lievelingsbikini. De vlekken die zonnecrème kunnen achterlaten, komen door de uv-filters in de crème. Hoe hoger de zonbeschermingsfactor, hoe groter dus de kans op vlekken.

Het zijn niet de vrouwen die zich moeten aanpassen

Maar wel de zonnecrème! Omdat veel vrouwen bang zijn voor gele vlekken op hun kleren, draagt de meerderheid kleren waarvan ze het niet erg vinden als ze vuil worden. Zo hoeven ze zich dus ook geen zorgen te maken over vlekken. Maar er is ook een makkelijkere oplossing: een zonnecrème die ook kleding beschermt tegen vlekken door UV filters, tijdens het wassen. **

via GIPHY

Voor elk probleem een oplossing

NIVEA SUN, de nummer 1 in zonnebescherming, heeft een nieuwe generatie zonnecrème gelanceerd, die ons leven heel wat makkelijker zal maken: een hydraterende zonnebescherming die niet alleen onze huid optimaal beschermt tegen uva/uvb-stralen, maar ook twee ingrediënten combineert die door UV filters veroorzaakte vlekken helpen te verwijderen na het wassen**.

*IVOX, studie onder 1.000 Belgische vrouwen vertegenwoordiger op het gebied van taal, leeftijd en de mate, januari 2017.

**In vergelijking met voorgaande NIVEA formules zijn vlekken veroorzaakt door de UV-filters makkelijker te verwijderen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier