Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zomerhoroscoop Leeuw

 

Beste match in de liefde

Jij bent een vurige, dominante liefdespartner. Je wordt best snel verliefd, en dat gevoel steek je niet onder stoelen of banken. Je warme en charmante uitstraling doet menig mannenhart sneller kloppen. Plezier is voor jou ontzettend belangrijk, en dat trekt mannen aan als een magneet. Je ziet er graag aantrekkelijk en vrouwelijk uit en vindt het fijn als je opgemerkt wordt door leuke mannen. Je wil dat een man trots op je kan zijn en met je kan pronken. Wanneer je voor iemand valt, regeert de hartstocht.
Jouw ultieme match: jouw Leeuwinnenhart gaat sneller kloppen van donkere, mediterrane types die best wel wat lichaamshaar mogen hebben. Ook stoppeltjes vormen voor jou geen enkel probleem. Je houdt van een stevig voorspel, waarin er flink geplaagd en afgewezen wordt. Jij droomt van seks op het strand: verbonden met de natuur, op zoek naar de primitieve kanten van de mens. Ook word je graag gefilmd. Jij en je bedpartner terugzien op beeld, zorgt meteen voor zin in meer. Ook handboeien heb je gegarandeerd ergens rondslingeren. Wil je een perfecte match op liefdesvlak, ga dan op zoek naar een Ram of Boogschutter.
Mismatch: koele en afstandelijke mannen die alleen maar willen praten, zijn niks. Vermijd Watermannen.

 

Seks-do voor Leeuw

Jouw favoriete standje is doggy style. En het mag er best hard aan toegaan!

 

Hot stuff this summer?

Tijdens de zomer van 2013 wordt het weer spannend tussen jou en je lief – op een wel heel prettige manier… Zeker wanneer je extra tijd met elkaar doorbrengt. Het is alsof je elkaar opnieuw leert kennen en dat geeft je relatie een flinke oppepper. Als single Leeuw wil je eigenlijk niet meer alleen zijn. Gelukkig zijn de planeten je gunstig gezind en blijf je geen single. Je ontmoet hem op vakantie of gewoon in België. Hoe dan ook, dit kan echt iets worden. Dit is namelijk een perfect match en dat merk je al snel. Aan aandacht gaat het je deze zomer niet ontbreken, maar jij hebt slechts oog voor één aanbidder! 

 

Jouw topvakantie

Schitteren op een lange boulevard in Spanje.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier