Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zomerhoroscoop Kreeft

 

 

Beste match in de liefde

Je vindt het heerlijk om samen te zijn met iemand en je bent ontzettend zorgzaam. Dat is een eigenschap die geen enkele man onaantrekkelijk vindt. Je bent lief en verlegen, waardoor een man zich instinctief geroepen voelt om jou te beschermen. Je bent ontzettend trouw en je koestert alles wat met hem te maken heeft. Ook zie je er zeer vrouwelijk uit en belichaam je de traditionele vrouwelijke eigenschappen. Daarbij doe je er alles aan om het gezellig te maken. Je gaat helemaal voor het huisje-boompje-beestjeprincipe, wat mannen stiekem enorm waarderen. Jij staat al snel in vuur en vlam voor noordelijke, blonde types. Zolang hij maar langer is dan jij, zit het wel goed. Daarnaast verlang je stiekem naar een soort van vaderfiguur die de leiding neemt. Ook bodybuilders met gladde torso’s kunnen je bekoren. 
Jouw ultieme match: fantasieën waarbij jij de slaaf bent en hij de dominante rol vervult, zijn bij jou zwaar favoriet. Om je stoute kant te voeden, droom je er ook wel eens van om een prostituee te zijn. Dat is de reden waarom een Schorpioen of Vissen goed bij je past.
Mismatch: een koele en afstandelijke man die vaak van huis is, vind jij maar niets. Daarom kan je een Steenbok maar beter vermijden.

 

Seks-do voor Kreeft

Je houdt ervan om gedomineerd te worden. Ook vind je het heerlijk als hij maar niet van je borsten af kan blijven.

 

Hot stuff this summer?

Voor single Kreeft begint de zwoele zomer al vroeg! Je loopt dan namelijk onverwachts een heet exemplaar tegen het lijf, en dat brengt je meteen in een opgewonden stemming. Als Kreeft ben je vaak verlegen en onzeker, maar daar heb je nu geen last van. Een teken dat hij voor jou de ideale flirt is! Ben je al gezegend met een lief, dan mag de relatie wel wat gepimpt worden. De band is goed, maar jullie lijken wel vijftig jaar getrouwd. Verleid hem met je meest sexy lingerie of doe iets onverwachts. Dan hebben jullie elkaar zo weer op een sexy manier gevonden. 

 

Jouw topvakantie

Heerlijk relaxen in een luxespa in Hongarije.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content