Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Weegschaal zwemt in het geld

Zomerhoroscoop 2012: weegschaal

Er komen toffe momenten én rotsituaties. Maar je rooskleurige financiën maken veel goed…

Zomergevoel 2012: Het zomergevoel van 2012 is voor jou als Weegschaal wisselend. Van toffe momenten val je zo in vervelende situaties en andersom. En dat maakt je wel wat rusteloos. Je kan helemaal losgaan wat shoppen en stylen betreft, omdat je financiën je gunstig gezind zijn. En dat maakt in ieder geval weer ontzettend veel goed!

Grootste geluksmoment: Je kan deze zomer enorm genieten van een exclusieve aankoop, een perfect gematchte outfit of een prachtige interieurcombinatie. Mooie spullen op elkaar afstemmen en het gevoel dat het je geeft om daarmee bezig te zijn, maken je superhappy. Je look, interieur en gemoedstoestand varen er wel bij.

Diepste dipje: De rusteloosheid die je deze zomer ervaart, maakt je regelmatig humeurig. Je weet niet goed wat je met jezelf aanmoet en dat veroorzaakt kortstondige dipjes. Dat speelt met name in juli en heeft ook te maken met de gebeurtenissen die dan plaatsvinden.

Boze bui: Iemand uit je directe omgeving wordt onrechtvaardig behandeld en dat maakt je razend. Het liefst ga je het zelf oplossen, maar dat kan helaas niet. Dit vreet best wel een tijdje aan je.

Ultieme zomertip: Doe er je voordeel mee dat het financieel meezit deze zomer. Geniet van alles wat je ermee kan doen en zoek zo vaak als je kan de buitenlucht op! Daardoor verdwijnt namelijk je rusteloosheid.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier