Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vissen heeft een (leerzaam!) dipje

Zomerhoroscoop 2012: vissen

In augustus wordt iets je compleet duidelijk en ga je wijzigingen in je leven aanbrengen.

Zomergevoel 2012: Je zit deze zomer lekker in je vel en het contact met familie en vrienden is super. Dat alleen al zorgt ervoor dat je je happy en tevreden voelt. Er zal met name in augustus het een en ander veranderen en dat kan tijdelijk een emotionele achtbaan veroorzaken. Maar de basis is en blijft deze zomer goed.

Grootste geluksmoment: De momenten die je hebt met je lief, kids of familie bezorgen je het fijnste gevoel. Zeker wanneer jullie ook nog samen op vakantie zijn. Maar ook tijdens je crea-beamomenten voel je je perfect. Dan ga je helemaal op in je creatie en ben je lekker in je eigen droomwereld. En daar vind je regelmatig ultiem geluk.

Diepste dipje: Helaas wordt iets je in augustus compleet duidelijk. En dat betekent dat je wijzigingen in je leven moet gaan aanbrengen. Dat valt je zwaar, zeker ook omdat je niemand wilt kwetsen. Het vergt veel van je energielevel en je gemoedstoestand. Dat wordt een diepe dip, maar wel een heel leerzame.

Boze bui: De vervelende kwestie in augustus maakt je kwaad, maar daaronder zit vooral verdriet. Gelukkig heb je een fantastische achterban waar je op terug kan vallen. Dat maakt het in ieder geval draaglijker.

Ultieme zomertip: Hou vast aan je standpunt! Laat je niet ompraten. Daarmee doe je vooral je zelf een groot plezier. Uit je emoties in een creatief project.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier