Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Tweelingen staat in de spotlights

Zomerhoroscoop 2012: tweelingen

Jij bent iemand van ups & downs, en jouw zomer gaat mee op datzelfde ritme.

Zomergevoel 2012: Net als je karakter wordt de zomer van 2012 een periode van flinke ups & downs. Afwisseling is de rode draad en daar kan je op zich goed mee dealen. Maar af en toe wordt het zelfs jou te veel en dan kan je last krijgen van stress en humeurigheid. Je wilt te veel op te korte tijd en dat blijkt een mission impossible.

Grootste geluksmoment: De liefde zal deze zomer ongetwijfeld voor de grootste geluksmomenten zorgen. Het zelfvertrouwen van single Tweelingen krijgt een boost vanwege alle aandacht die je krijgt. Je wordt zelfs echt verliefd, met alle vlinders die daarbij horen. Heb je al een lief, dan hebben jullie een geweldige tijd met elkaar. En daar kan je nog maanden op teren. Dat supergevoel neem je mee. 

Diepste dipje: Je job of studie is de spelbreker deze zomer. Het vergt veel van je en dat zorgt voor een flinke dip. Je bent een ware multitasker, maar nu wordt het onmogelijke gevraagd en dat is te merken aan je humeur.

Boze bui: Het feit dat je je job of studie niet onder de knie krijgt, veroorzaakt flinke frustraties en boze buien. Gelukkig zorgen de positieve gebeurtenissen deze zomer ervoor dat dat gevoel niet de overhand krijgt.

Ultieme zomertip: Praat over je job- of studieproblemen en vraag gerust om hulp. Ontdek in 2012 eindelijk eens dat je er echt niet alleen voor staat.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier