Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Stier is compleet zennnn...

Zomerhoroscoop 2012: stier

Juli is gewoonweg één langgerekt geluksmoment. En wat een uitstraling heb jij toch…

Zomergevoel 2012: Deze zomer ben je werkelijk in staat om te genieten van je vakantie, je gezin en je lief. Je laat je niet opjagen door je job, studie of deadlines, en dat doet wonderen voor je relatie, je lichaam én je geest. Je bent behoorlijk zen deze zomer en dat straal je uit.

Grootste geluksmoment: Vooral de maand juli is één heerlijk, langgerekt geluksmoment. Je bent in staat om mindfulness tot een ware kunst te verheffen. Je zit goed in je vel en je uitstraling doet de rest om van deze zomer een bijzondere periode te maken. Je relatie vaart er in ieder geval wel bij en jullie herontdekken elkaar. Zowel in als buiten jullie bed.

Diepste dipje: Het valt tegen om eind augustus weer in het oude stramien te moeten stappen, en dat duwt je in een flinke dip. Je komt maar moeilijk op gang, en dat terwijl het werk je om de oren vliegt. Toch maar doorbijten!

Boze bui: Omdat je zo goed in je vel zit, krijg je niet zo vaak te maken met irritaties en frustraties. Je wordt eerder overvallen door vermoeidheid na een heerlijke relaxperiode. Dat kan je tijdelijk somber en stil maken. Je lief kan daar moeilijk mee omgaan.

Ultieme zomertip: Probeer het gevoel dat je tijdens je vakantie had ook op te roepen op je werk of tijdens je studie. Dan overvalt het je niet zo en kan je de stress en hectiek veel beter aan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier