Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Steenbok ontspant met sport

Zomerhoroscoop 2012: steenbok

Nu je op vakantie bent, kan je eindelijk ontstressen. Sporten is de kers op jouw taart.

Zomergevoel 2012: Het eerste deel van 2012 was zwaar, hectisch en vermoeiend. Je bent dan ook helemaal toe aan een relaxte summer break. Toch ervaar je deze zomer nog de nasleep van al je inspanningen. Vooral fysiek. Je kan problemen hebben met slapen en met je gewrichten. Daardoor ben je wellicht niet altijd in staat om te ontspannen.

Grootste geluksmoment: Je vakantie is jouw ultieme geluksmoment van 2012. Doordat je weg bent van huis, kan je eindelijk je job en de dagelijkse beslommeringen loslaten. Dan ben je ook in staat om te relaxen en te genieten. Van je vakantieoord, maar ook van je lief of je gezin. Sportieve activiteiten zijn de kers op de slagroomtaart. Mits je geen impulsieve dingen gaat doen!

Diepste dipje: De weken waarin je niet op vakantie bent, vormen de grootste dip. Je blijft maar piekeren over een aantal issues en ook je job of studie kan je maar niet loslaten. Erg vermoeiend is dat.

Boze bui: Dat je niet kan ontspannen, maakt je boos. Je maakt er een project van en dat werkt helemaal averechts. Helaas horen irritaties en frustraties bij deze zomer.

Ultieme zomertip: Zoek (professionele) hulp als je er zelf niet meer uit komt. Je kan niet met deze problemen blijven rondlopen. Of ga er wat vaker tussenuit. Laat je ontspanning niet afhangen van een vakantie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content