Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ram krijgt 'n hectische zomer

Zomerhoroscoop 2012: ram

Sleur staat niet op je verlanglijstje. En je krijgt waar je om vraagt: 100% goeie flow!

Zomergevoel 2012: Reken op een hectische zomer vol uitdagingen en chaos. Aan avontuur(tjes) geen gebrek, aan relaxmomenten wel. Door alle opwinding sta je te weinig stil bij je gevoel. Je wordt er eerder door overweldigd, en dat pakt zowel positief als negatief uit.

Grootste geluksmoment: Het feit dat er deze zomer zo veel nieuwe uitdagingen, lovers en ontmoetingen op je pad komen, maakt je zielsgelukkig. Je hebt een hekel aan sleur en voorspelbaarheid, en daar hoef je tijdens deze hete zomer van 2012 niet bang voor te zijn. Integendeel: de flow waar je deze zomer in terechtkomt, past helemaal bij je karakter. En dat maakt een mens gelukkig.

Diepste dipje: Je ergste dip heb je half juli. Dan wordt alle opwinding zelfs jou te veel. Dat, in combinatie met een chronisch slaaptekort, maakt het allemaal best zwaar. Gelukkig is dat maar van korte duur.

Boze bui: Door die dip half juli heb je tijdelijk een kort lontje. Je bent snel geïrriteerd en niet in staat om te relativeren. Daarmee maak je het je lief best moeilijk. Ook je vriendinnen weten niet goed wat ze met je aanmoeten. Tijdens je summer break kan er jaloezie om de hoek komen kijken, en dat maakt je behoorlijk pissig.

Ultieme zomertip: Vergeet ondanks alle topmomenten niet te chillen en te relaxen. Dat heb je ook nodig.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content