Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Maagd mist niet één feestje

Zomerhoroscoop 2012: maagd

In augustus heb je tijd voor jezelf en je geliefden. Gesprekken maken je zo gelukkig.

Zomergevoel 2012: Vooral augustus wordt een heerlijke maand. Je komt toe aan jezelf, je gezin of je lief. Ook je familie en vriendinnen spelen die maand een grote rol, wat je een heerlijk positief en vrolijk gevoel bezorgt. Deze zomer heb je totaal geen gebrek aan inspiratie.

Grootste geluksmoment: Vooral feestjes en verjaardagen brengen flink wat geluksmomenten met zich mee. Je geniet intens van alle gesprekken en ontmoetingen. Daarbij kom je helemaal tot rust – of je nu op vakantie gaat of niet – en da’s volop genieten. Je komt eindelijk toe aan dingen die zijn blijven liggen en dat maakt jou happy.

Diepste dipje: In juli is de kans op een dipje het grootst. Maar dat heb je eigenlijk vooral zelf in de hand. Je wilt alles tot in de perfectie afmaken en afronden en daarmee leg je een flinke druk op jezelf. Het feit dat je niet automatisch hulp aangeboden krijgt, doet daar nog een schepje bovenop. Dat maakt je somber en humeurig.

Boze bui: Helaas is de kans groot dat je deze zomer spullen verliest of dat ze worden gestolen. En dat maakt je terecht furieus! Het houdt je bezig en dat steek je niet onder stoelen of banken. Vooral je lief en gezin zijn de dupe van je buien… Zij kunnen er niks aan doen, remember?

Ultieme zomertip: Laat het negatieve niet de overhand krijgen. Geniet liever van alle mooie momenten die deze zomer van 2012 voor jou in petto heeft.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier