Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Kreeft geniet van kleine dingen

Zomerhoroscoop 2012: kreeft

Lieve woorden, een overweldigende knuffel: juli en augustus bulken van de attenties.

Zomergevoel 2012: Je bent ontzettend toe aan rust en ontspanning, maar allerlei voorvallen en gebeurtenissen zorgen er helaas voor dat je daar niet echt tijd voor hebt. Je familie en gezin gaan altijd voor en daar moet je deze zomer een prijs voor betalen. Hoe ver je ook weggaat, je zorgen reizen met je mee. Daar is weinig aan te doen.

Grootste geluksmoment: Tijdens de zomer van 2012 zijn het de kleine dingen die het ‘m doen: een lieve opmerking van je hubbie, een onverwachte knuffel van je kleinste, een bijzondere ontmoeting of een prachtig uitzicht. Daar word je blij en gelukkig van. En als je erop gaat letten, zitten er stiekem best veel van deze momenten in de zomermaanden verstopt. 

Diepste dipje: Job- of familieproblemen houden je vaak bezig. Zo ook deze zomer: je wilt graag iedereen helpen en hoewel dat bewonderenswaardig is, is dat tegelijk ook doodvermoeiend. Je maakt je zorgen en neemt te veel hooi op je vork. Dat veroorzaakt je dip.

Boze bui: Je staat altijd voor iedereen klaar en niet iedereen weet dat te waarderen. Half augustus maakt zo’n situatie je razend. Je voelt je afgewezen en kwaad.

Ultieme zomertip: Als waterteken heb je de neiging om in gevoelens te blijven hangen. Zorg dat je je wat meer richt op de mooie momenten en wat minder op de negatieve. Dan zal je je in no time veel lekkerder voelen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content