Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Boogschutter haalt eindelijk haar doel!

Zomerhoroscoop 2012: boogschutter

Jij hebt deze zomer wat te vieren… Geniet ervan, je hebt het dubbel en dik verdiend.

Zomergevoel 2012: Er valt deze zomer wat te vieren en dat maakt er automatisch een mooie tijd van. Je geniet van je bereikte doel, de spetterende party’s en de bijzondere ontmoetingen. Je hebt het gevoel dat je weer dichter naar een aantal mensen toe groeit en dat is ook zo. Vooral blijdschap en voldoening zijn gevoelens die overheersen.

Grootste geluksmoment: Het moment dat je je doel behaalt, is zonder twijfel je grootste geluksmoment deze zomer. Maar daar blijft het niet bij. Vooral het contact dat je hebt met andere mensen, stemt je gelukkig. Ook laait de passie tussen jou en je lief weer op, wat zorgt voor meerdere exotische en onvergetelijke momenten. Het wordt een periode om naar uit te kijken!

Diepste dipje: Een echte dip heb je deze zomer niet. Wel kan je overvolle agenda je zuur opbreken. Zeker omdat dit een periode van chillen en relaxen zou moeten zijn. Grijp in wanneer je voelt dat het nodig is. Je hoeft niet in alles mee te gaan. Gewoon nee zeggen!

Boze bui: Oververmoeidheid kan je kribbig en chagrijnig maken, zeker naar je lief of gezin toe. Maar bozer dan dat zal het deze zomer echt niet worden!

Ultieme zomertip: Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen genieten en ontspannen. Je hebt af en toe tijd nodig voor jezelf en dat moet je echt zelf regelen en aangeven. Pas dan wordt de zomer perfect.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content