Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zeg vaarwel tegen die vlekjes op je huid

 

Uren in de zon liggen en dat zoveelste puistje elimineren waren destijds misschien een goed idee, maar nu moet je huid er de gevolgen van dragen. De pigmentvlekken en kleine littekens zijn er het levende bewijs van.
 
Gelukkig kwam Clinique met een oplossing voor de dag: het Even Better Power Couple, een serum (Even Better Clinical Dark Spot Corrector) en fond de teint (Even Better Makeup SPF15) die voor meer effenheid van de teint zorgt en onregelmatigheden verwijdert. Redactrice Isabelle nam de proef op de som.

Redactrice Isabelle (25) wil graag een zomer doorkomen zonder sproeten. Deze pigmentatievlekken zijn soms licht, soms donkerder. Af en toe vormen verschillende sproetjes zelfs één grotere vlek. Om een meer egale huidskleur te krijgen, probeerde ze de Even Better Clinical Dark Spot corrector. 

 

Crème de la crème

Mijn ideale product bezorgt me een egale teint en verbergt kleine onzuiverheden. Het moet gemakkelijk aan te brengen zijn en als een tweede huid aanvoelen. Omdat ik een gemengde tot vette huid heb, mag het mijn gezicht vooral niet doen glimmen. 

 

Isa testte het Even Better Power Couple:

De Even Better Clinical Dark Spot corrector heeft een zijdezachte, luchtige textuur. Een nootje van dit product volstaat voor mijn hele gezicht. Het smeert goed uit en laat geen zwaar gevoel achter. Het tweede huidgevoel is een feit. 

 
Na een aantal weken onderwierp ik mijn gezicht aan een grondige inspectie. Mijn huid oogt fris, zijdezacht en ziet er kerngezond uit. Of mijn pigmentvlekken egaler zijn geworden, is moeilijk te zeggen. 

De Even Better Makeup SPF 15 moest gemakkelijk in gebruik zijn, een aangename textuur hebben en een natuurlijk resultaat geven. Missie geslaagd! Deze make-up geeft me een egale teint en ziet er heel naturel uit. Het voelt niet zwaar aan en het heeft een aangenaam subtiel parfum. 

 

5 beautytips van Isabelle:

  • Gebruik een huidverzorging met een zonnebescherming
  • Vul je dagelijkse verzorging bij hevige zon aan met een zonnecrème
  • Vermijd zoveel mogelijk de volle zon
  • Gebruik af en toe een scrub om je huid te verfrissen
  • Verwijder make-up en andere vuilresten elke avond voor het slapengaan

Zin om dit Clinique Power Couple te winnen?


Ontdek ook tips voor andere huidproblemen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier