Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Onthul je beautygeheimen

Word een jaar lang Cliniques 3-Stappen Ambassadrice!

Kruip in de huid van een Clinique-experte en verspreid je beautykennis op het wereldwijde web via je eigen Clinique Room. Het doel? De ultieme Clinique Coach worden en een jaar lang het gezicht van 3-Stappen zijn.

Maar dat is lang niet alles, want 3-Stappen Ambassadrice van Clinique zijn levert je heel wat spannende prijzen op: je krijgt Clinique-producten voor een heel jaar (ter waarde van 1.000€, opgesplitst in 250€ per trimester), wordt op jouw beurt verwend en gecoacht door een van onze Clinique Expertes en krijgt allerlei gepersonaliseerde tips&tricks op maat omtrent huidverzorging en make-up. 

En we vergeten uiteraard ook je vriendinnen niet die je deze speciale status hielpen te bereiken. Elk van hen wint het 3-Stappen Systeem van Clinique en mogen jou vergezellen op een gepersonaliseerde Clinique Coaching.

De teams (alleen is maar alleen) kunnen tot en met 18 maart meespelen en het winnende team zal in de week van de 19e maart aangekondigd worden.
 

Hoe deelnemen, maar vooral…hoe winnen?

Omdat het hier om de 3-Stappenformule gaat, leek het ons meer dan logisch om het hele concept ook in drie stappen uit te leggen. Deelnemen is kinderspel. Daar gaan we!
 

Stap 1: Creëer je eigen Clinique Room

Het enige wat je moet doen, is je eigen 3-Stappen Room creëren. Ga naar clinique.be, registreer je als 3-Stappen Coach tot en met 26 Februari 2012 en doe de 3-Stappen test. Opgelet: je moet vier van de vijf vragen juist beantwoorden. Gelukt? Dan mag je je vanaf heden officieel een 3-Stappen Coach noemen.
 

Stap 2: Tijd om een vriendendienst te innen

Het is eenzaam aan de top, maar niet als het aan Clinique ligt. Ronsel daarom al je vriendinnen en laat ze via Facebook aanmelden. Ze zullen je meer dan dankbaar zijn als ze jou achteraf mogen vergezellen tijdens een Clinique Coaching en een 3-Stappen Systeem van Clinique binnenrijven.

Stap 3: 7 badges bijeengaren

Geen te verdienen pluimen, maar badges…7 om precies te zijn. Hoe bemachtig je die? Door reviews te geven, tips & tricks de wijde wereld in te sturen, huidtests te doen en nog veel meer leuke dingen. Bereiken jij en je vriendinnen de ultieme Master Coach badge, dan is het nagelbijten tot de winnende Room bekendgemaakt wordt.
 

Doe het met Flair!

Flair zou Flair niet zijn als we er geen schepje bovenop zouden doen. Wie de naam van z'n Room met 'FLAIR' begint, maakt buiten de officiële prijzen kans op één van de 5 Clinique-pakketjes (5 mini-producten en een Chubby Stick). Flair richt ook z'n eigen Clinique Room op (zie het als een morele steun) en gaat samen met jullie all the way. Wil je Clinique-vriendjes worden? Hou de Flair Facebookpagina dan in de gaten. Succes en may the Flair be with you!

 

Nog niet kennisgemaakt met Clinique 3-Stappen?

3 Stappen, 3 Minuten, 2 Keer per dag. Zo simpel is het! Bekijk de info en het volledige gamma hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier