Brunch time!
We Love Bread: ovenverse pistoletjes voor de perfecte brunch (+ACTIE!)
Brood bakken hoeft niet enkel een doordeweekse bezigheid voor gesettelde huisvrouwen en gepensioneerde oma's te zijn. Wat je zelf doet, doe je naar onze bescheiden mening nog steeds beter. Move over, bakkertje! Wij maken ons brood vanaf nu lekker zelf én lekker simpel.
Bestel snel onderaan de pagina je bakpakket met 50% korting!
Redactrice Robine toont jullie drie maandagen lang op welke manieren je je eigen broodjes kan bakken. Een broodmachine hanteren, je deeg zelf kneden en je eigen broodbeleg prepareren... She does it all!
We begonnen vorige week met een receptje voor zoetekauwen. Vandaag helpen we jullie dé perfecte brunchtafel te dekken. En hoe kan dat lekkerder dan met verse pistoletjes uit de oven die je helemaal zelf gekneed en afgebakken hebt? Yum!
Dit hebben we nodig voor de pistoletjes:
- 500 g Classic Frans Krokant van AVEVE
- 11 g droge gist
- 300 ml water
- 8 g zout
- eetlepel maanzaad
- eetlepel sesamzaad
- eetlepel pompoenpitten
- eetlepel zonnebloempitten
- eetlepel pitten- amandelmix
Hou je van krokante pistolets? Besprenkel ze dan net voor ze in de oven gaan met wat water.