Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wat te geven voor Moederdag?

Binnenkort is het weer zover: Moederdag. We raken niet meer weg met een in elkaar geknutseld kleifiguurtje, maar wat koop je dan in godsnaam wel voor de belangrijkste vrouw in je leven?

 
Gelukkig kwam ICI PARIS XL met een cadeautjeswizard op de proppen. Enkele klikken en je hebt hét perfecte moederdaggeschenk gevonden. Daarbovenop vallen voor Moederdag de verzendingskosten weg!

Perfume always does the trick! Maar wil je eens wat anders geven dan het parfum dat ze al jaren gebruikt? Of denk je je moeder toch blijer te zullen maken met een nieuwe dagcrème? Geen nood, de Cadeau Wizard van ICI PARIS XL heeft het antwoord. Snel enkele vragen beantwoorden en de wizard schotelt je het ideale cadeau voor.

 

Waarom geen parfum geven?

Een geurtje kan wonderen doen voor je humeur én zelfvertrouwen. Niets die zo'n boost geeft, dan een verleidelijk parfum ophebben. Het moeilijkste is natuurlijk kiezen.

ICI PARIS XL dook in de registers en kwam met 'most wanted' lijstje voor de dag. Op nummer 1 prijkt 'La vie est belle' van Lancôme. Perfect voor wie op zoek is naar een lichte elegante geur. De formule bestaat voor 50% uit natuurlijke ingrediënten en de geur is zo eenvoudig mogelijk gehouden. Steringrediënt: De Florence iris Pallida, één van de zeldzaamste ingrediënten in de parfumwereld.


Op de tweede plaats schittert 'Manifesto' van Yves Saint Laurent. Manifesto is het parfum van de vrijgevochtenheid, de compagnon van alle facetten van een persoonlijkheid in beweging. Bestemd voor vrouwen die hun leven op elk moment opnieuw uitvinden.

 
 
Ontdek een breed gamma op de webshop van ICI PARIS XL. Goed nieuws! Wie voor 15 mei 2013 bestelt, betaalt geen verzendingskosten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content