Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

Dankzij deze erotische adventskalender van EasyToys wordt de kerstperiode heet. Én spannend!

Vier nu al het einde van 2020 met deze erotische adventskalender

Samen met EasyToys


Iedereen is het er ondertussen over eens: het is nu wel goed geweest met 2020. De zomer was dan wel lang en heet, maar door alle coronamaatregelen niet bepaald zo zwoel als andere jaren. Daarom zetten wij onze hoop op de winter en tellen we nu al vol ongeduld af naar de kerstperiode. Die periode duurt misschien niet lang, maar… Dankzij deze erotische adventskalender van EasyToys wordt hij wel heet. Én spannend!

Ho-ho-ho!


Je kent het principe van een adventskalender: die bestaat uit 24 kleine, gesloten vakjes waarachter telkens een minicadeautje verstopt zit. Vanaf 1 december mag er dagelijks een vakje geopend worden en 24 keer later is het Kerstmis. In veel gezinnen is het in december dan ook elke dag feest om zo’n vakje te openen, waarna vaak een heus gevecht ontstaat om het bijhorende cadeautje. Niet zo bij deze adventskalender! Die is namelijk helemaal voor jou alleen. Of voor jou en je partner. Want we moeten het misschien wel even hebben over de inhoud… Deze adventskalender zit vol met erotische producten, van seksspeeltjes over massageproducten tot soft BDSM-spulletjes. Je hoeft niet eens een gevorderde in de ‘seksspeleologie’ te zijn, want het zijn allemaal heel toegankelijke, leuke items die je samen of solo kan gebruiken. De klassieke kerstkreet ‘ho-ho-ho!’ wordt dit jaar dus ‘oh-oh-ooooh’!

Wat moet, moet


2020 op zich is al reden genoeg om jezelf dit jaar een mooi cadeautje te kopen en te verwennen. En hoe dan beter dan met deze adventskalender? A girl’s gotta do what a girl’s gotta do. En dat is exact waar deze adventskalender jou mee helpt, met of zonder partner. Die koude winterdagen worden met al die erotische speeltjes gegarandeerd hete nachten. Al houdt niemand je tegen om ook de dagen wat heter te maken.

Het is al 1 december


Zoals we al zeiden: wij kunnen niet wachten tot het einde van het jaar er is. Jij ook niet? Dan is dit misschien nog wel het beste nieuws van 2020: je hoeft niet eens veel geduld te hebben, want de adventskalender is nu al beschikbaar! Gevuld met een winkelwaarde van € 450. Je koopt ‘m hier voor € 119. Trek je dikke wintersokken en die kersttrui alvast aan, of beter nog: trek alles uit! En doe gerust alsof het al 1 december is. Je zal het je hoe dan ook niet beklagen.

Meer nog: iedere keer dat je zo’n vakje opent, zal het zo plezant worden dat 2020 gerust nog even mag blijven duren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES