Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Top 5 van gênante situaties op het strand

Samen met Nivea

Op naar het strand! De stralend blauwe lucht, de zon, de zee... Zalig gewoon! Of toch niet? Want ook op het strand ligt het gevaar helaas op de loer.

1. Die zag je niet aankomen


Je geniet... met je haren in de wind en je benen in het warme zeewater... wanneer plots uit het niets een enorme golf oprijst die je omverwerpt en je (natuurlijk gloednieuwe) bikini afrukt. Kan de gedachte aan de solden je troosten als je poedelnaakt tussen de andere vakantiegangers staat?

via GIPHY

2. Opgepast: zandkastelen!


Je flaneert in het warme zand wanneer je in de verte een knappe gast ziet opduiken. Je werpt hem je verleidelijkste blik toe. Hij kijkt naar jou en glimlacht. Jij glimlacht terug. En net op dat ogenblik vertrappel je het zandkasteel van een vijfjarig jongetje dat het meteen op een brullen zet. De volgende keer zal je wel uitkijken waar je loopt... of je gaat naar een kiezelstrand.

via GIPHY

3. Welke vlekken?


We horen vaak over de schadelijke gevolgen van de zon, maar die gele vlekken die zonnecrèmes op je kleren achterlaten, die zijn pas vervelend! De oplossing? De Protect & Hydrate-producten van NIVEA Sun bieden niet alleen een hydraterende en doeltreffende bescherming tegen de UVA/UVB-stralen, maar ze gaan ook zonnecrèmevlekken tijdens het wassen tegen.

via GIPHY

4. Oeps, foutje!


Na een lekker verfrissende duik keer je naar je plekje in het zand terug en hul je jou in je badhanddoek. Alleen is het de jouwe niet en komt zijn rechtmatige eigenaar eraan met koffiekoeken en een sixpack bier in de hand. En hij is echt, absoluut, helemaal jouw type niet!

via GIPHY

5. Auw, pijn!


Wanneer je jouw eigen handdoek eindelijk terugvindt, vlij je jou – om het slaapgebrek te compenseren dat je doorheen het jaar hebt opgestapeld – in de armen van Morpheus. Je droomt van de cocktail die je, in je onberispelijke bikini, nooit met die knapperd zal gaan drinken. Wanneer je wakker wordt, is de onderkant van je voeten (je weet wel, het enige stukje huid dat je bent vergeten in te smeren) zo erg verbrand dat je er niet meer op kan staan. Blijf dromen maar BESCHERM JE ALTIJD EERST TEGEN DE ZON.

via GIPHY

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES