Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Woman on a bed with purple silicone vibrator for sex games

Op maat voor beginners en gevorderden!

TIPS: zalig genieten van je eerste keer... met een (nieuw) seksspeeltje

Samen met EasyToys

Een eerste keer is altijd spannend. En dan denken we aan je eerste keer met de auto rijden en je eerste dag op een nieuwe job, maar zeker ook aan je eerste verliefdheid, je eerste kus, de eerste keer je liefde verklaren én… je eerste (nieuwe) seksuele ervaringen.

 De ‘eerste keer’, het is een begrip dat heel wat emoties en gevoelens oproept. Wat je ook voor ’t eerst doet, je krijgt meteen klamme handjes en je benen voelen iets onstabieler dan gewoonlijk. Een van de spannendste eerste keren is vast die in bed met een nieuwe (seks)partner, maar wat daar zéker aan kan tippen, is je eerste keer in bed met een (nieuw) seksspeeltje. Ben jij een beginner of kan jij jezelf al een gevorderde noemen als het op sextoys aankomt? De allerbeste tips vind je ongetwijfeld op EasyToys.be. Wij geven je hier alvast enkele tips op maat voor beginners en gevorderden!

Voor beginners

1. Spiegeltje spiegeltje aan de wand


Ben je nog niet vertrouwd met wat je lekker vindt? Ga dan op zoek naar waar je opgewonden van wordt. Het is normaal dat je als je alleen bent van andere dingen zin krijgt dan wanneer je met je (seks)partner in bed ligt. Normaal wordt vooral van mannen gezegd dat ze visueel ingesteld zijn, maar ook bij vrouwen kan dit absoluut het geval zijn. Wees dus niet bang om er eens een spiegel bij te nemen. Raak jezelf aan en kijk (letterlijk) waar je opgewonden van wordt.

2. Hot ’n cold


Durf jezelf ook eens met andere voorwerpen aan te raken down there. Gebruik bijvoorbeeld een warm kersenpitkussentje of durf eens met een ijsblokje over je vagina te strelen. Zo leer je ook nieuwe sensaties kennen. Want er is zo veel meer om mee te masturberen dan enkel je vingers!

3. Douchefeest


Gebruikte je nooit eerder een seksspeeltje? Dan kan het handig zijn om eens te experimenteren met de douchekop. Laat de waterstraal rechtstreeks of iets naast je clitoris komen. Ook onder water in bad kan je heel wat nieuwe sensaties ontdekken. Je kan ook je gsm eens laten trillen tussen je benen. Zo voel je meteen of je dat een fijn gevoel vindt. Experimenteren maar!

4. Spelenderwijs


Kan je wel genieten van een trillend of golvend gevoel aan je clitoris? Dan zijn deze seksspeeltjes voor beginners vast iets voor jou. Schaf zeker ook een glijmiddel op waterbasis aan met speeltjes om in te brengen. Er zal een hele wereld voor je opengaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor gevorderden


Ben je intussen uitgegroeid tot een sextoy-fan? Dan durf je vast weleens verder te gaan dan de basics.

1. Next level


Denk je wel toe te zijn aan een vibrator die meer doet dan trillen? Er zijn ontelbaar veel verschillende speeltjes waarmee je jezelf kan verwennen. Probeer bijvoorbeeld ook eens een vibrator die niet alleen vibreert, maar ook stoot of misschien heb jij wel zin in anale stimulatie? Buttplugs zijn ideaal om te beginnen. Het rijk der seksspeeltjes is enorm!

2. Double the pleasure


Waarom je liefde voor speeltjes voor jezelf houden? Je (seks)partner vindt het vast ook fijn om jou te zien genieten… En het hoeft niet bij kijken te blijven. Misschien wil hij/zij ook wel mee experimenteren. Koppelvibrators zijn ideaal om uit te testen of het iets voor jullie is.

3. Clean toys, happy life


Vergeet zeker geen sextoycleaner aan te kopen. Zeker als je varieert tussen vaginale en anale penetratie, is het nodig om je speeltje te reinigen. Met een goede cleaner is dat gelukkig zo gepiept!

Op zoek naar meer tips voor jouw eerste keer als beginneling of als gevorderde seksspeeltjesfan? Neem dan zeker hier een kijkje op EasyToys.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier