Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Professionele fotoshoot voor Valentijn aan een spotprijsje!

Strike a pose in naam van de liefde

Een fotoshoot in het teken van Valentijn: klinkt bijzonder melig, niet? Speciaal voor Flair was ik proefkonijn van dienst om voor de lens te dartelen, en ik was aangenaam verrast. Op de set van Shootpeople was in de verste verte geen zeemzoete, plakkerige sentimentaliteit te bespeuren! Heel wat lachbuien en een fotosessie later keerden mijn vriend en ik naar huis met superleuke herinneringen.

Valentijn Fotoshoot

Valentijn Fotoshoot

Valentijn Fotoshoot

Valentijn Fotoshoot

Valentijn Fotoshoot

Valentijn Fotoshoot

Valentijn Fotoshoot

Valentijn Fotoshoot

Valentijn Fotoshoot

Valentijn Fotoshoot

Valentijn Fotoshoot

Valentijn Fotoshoot

 

Zonder goed te weten waaraan ons te verwachten, trekken mijn vriend en ik naar de studio van Shootpeople in hartje Brussel. Weg van het geroezemoes van de stad komen we terecht in een heel andere wereld. Op de deunen van relaxte lounge muziek ontdekken we de stijlvolle fotostudio die veel weg heeft van de backstage van een modeshow. Dat belooft! Ik neem plaats op de make-upstoel en laat me gewillig opmaken door visagiste Joanna. Je zou voor minder sterallures krijgen. Nadien is het de beurt aan – jawel – vriendlief om zich te laten maquilleren. Voor hem echter geen mascara of eyeliner, maar een mooi laagje foundation om oneffenheden weg te toveren. 
 
Dan is het tijd om de fotograaf te ontmoeten. Réginald komt heel gemoedelijk over en stelt ons meteen op ons gemak. En dat is nodig, want anderhalf lang laat hij ons tal van poses aannemen: op de vloer, tegen de muur, in een stoel en zelfs op de rug van mijn – gelukkig fors gebouwde – lieveling. Met heel wat hilariteit tot gevolg natuurlijk. Heerlijk, dat ongedwongen sfeertje! Na de fotoshoot krijgen we de foto’s op de laptop te zien en het resultaat is top. Mijn vriend en ik hadden een heel fijne namiddag samen en keren naar huis met mooie herinneringen. Een voltreffer! 
 
Ook zin om Valentijn op een bijzondere manier te vieren? Boek dan nu je fotosessie bij Shootpeople en geniet dankzij Shedeals van een ongeziene korting:
 
€ 49 in plaats van € 266 voor een professionele fotoshoot voor 2 personen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content