Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

+ gebruik + verzekering én cursus defensief rijden

Rijd 1 jaar met een Toyota IQ

Een Toyota IQ om 1 jaar lang mee rond te cruisen. Knip gedurende 4 weken de Toyota IQ autootjes uit Flair en beantwoord ook telkens de wedstrijdvraag via Layar door de pagina te scannen met je tablet of smartphone. Er winnen maar liefst 22 lezeressen!

Speel vier weken mee en win

  • Koop Flair nog 3 weken lang, tot en met 18 december.
  • Knip uit de wedstrijdpagina 3 weken lang de afbeelding van de Toyota iQ en plak ze op onderstaand kaartje.
  • Om te winnen, scan je daarnaast élke week met je smartphone of tablet via Layar de pagina waarop je de Toyota iQ ziet, en antwoord je correct op de vraag die je dan ziet verschijnen.
  • Stuur de envelop met de uitgeknipte en geplakte Toyota iQ’s uit edities 49, 50 en 51 naar Flair Toyota iQ, Secretariaat, Uitbreidingstraat 82, 2600 Berchem. Jouw inzending mag ons ten laatste op 27 december bereiken.
  • De foto’s van de 22 gelukkige winnaars kan je bewonderen in Flair 8, die op 19 februari in de winkel ligt.

     

Opgelet, je wint enkel het gebruik van de auto, en dat voor een periode van 12 maanden en het maximale aantal kilometers bedraagt 25 000 km. Het gebruik van de auto is beperkt tot privégebruik. De franchise op de omniumverzekering en de brandstof betaal je zelf. Om de wagen te kunnen gebruiken, moet je een bruikleenovereenkomst afsluiten en naleven. Een ontwerp van die overeenkomst kan worden opgevraagd via het Flair Toyota iQ Secretariaat. Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 18 jaar. De winnaar moet minstens over een geldig rijbewijs B beschikken. Deelname aan de wedstrijd impliceert aanvaarding van het wedstrijdreglement, dat beschikbaar is via je smartphone of tablet.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content