Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© corbis

Probeer eens slow sex!

Slow sex is het tegenovergestelde van een vluggertje, de optie die je misschien liever kiest als je moe bent na een drukke werkweek. Maar... slow sex een kans geven is de moeite waard, want het is een pak intenser en het zou je weleens naar ongekende hoogtes kunnen brengen.

In de VS is het mode om aan slow sex te doen. Maar wat is dat nu precies? Wel, zoals de naam al zegt, het is de kunst om traag te vrijen. Zachtjes. Rustig.

Sleutelwoord: genieten

Voor slow sex neem je de tijd. Tijd om te genieten, om het lijf van je partner én jezelf te ontdekken. Echte erotiek in plaats van 'erop en erover'. Aandacht hebben voor het moment. Blijven hangen bij een erogene zone en ze verkennen, terwijl je even probeert om het einddoel te vergeten: het orgasme.

Alles gaat te snel!

In het boek Slow legt journalist Carl Honoré uit dat vrouwen 20 minuten nodig hebben om maximaal opgewonden te raken. Nochtans, volgens Dr Irwin Goldstein duurt seks (zonder voorspel) gemiddeld 7,3 minuten. En als je vanavond nu eens een paar kaarsjes aansteekt? Massage-olie, gedimd licht, sexy muziek, essentiële oliën, twee glaasjes wijn... en maak werk van een lekker laaaange, romantische avond.

 

Vond je dit interessant? Misschien lees je ook graag:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES