Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Pijnloos ontharen met lichtpulsen

Een halfjaar niet aan stoppeltjes op je benen hoeven te denken? We wish! Maar wat als we je zeggen dat het kan? Bewaar die vreugdesprongetjes voor later en lees eerst even met ons mee over de nieuwste ontharingstechniek d.m.v. lichtpulsen. Maak kennis met Philips Lumea!

Hoe werkt het?

Philips Lumea werkt met IPL oftewel Intense Pulsed Light. Het toestel brengt je haarzakjes door middel van lichtpulsen in een rusttoestand. Het haar valt daardoor op natuurlijke wijze uit en teruggroei wordt voorkomen.Een ingebouwde filter garandeert een veilige en effectieve behandeling, zelfs op het gezicht.
 

Nog niet overtuigd?

  • Thanks to een groter opzetstuk heb je beide onderbenen in amper een kwartier behandeld. Meer tijd om van je vriendje te genieten of de sfeer te gaan opsnuiven in de stad.
     
  • Geen geknoei met kabels, want Philips Lumea is draadloos en dus dummieproof. Je benen ontharen tijdens het bekijken van je favoriete serie? Het kan! Dankzij de langere gebruikstijd van de opgeladen accu kan je je hele lichaam en gezicht in één keer behandelen!
     
  • We kunnen er niet omheen. Aan de Philips Lumea hangt een duurder prijskaartje vast. Maar denk maar eens aan al die scheermesjes én pleisters die je uitspaart? Of die pijnlijke waxbeurten? Waar voor je geld als je het ons vraagt! Bij dit product komen ook geen dure vervangstukken zoals lampen of accessoires kijken.
 

En… actie!

Je kunt Philips Lumea gebruiken om haartjes voorgoed te verwijderen in drie stappen. Maak je benen, oksels, bikinizone, buik, rug en armen voorgoed haarvrij dankzij dit vernuftig toestel!
 
1. Gebruik de Philips Lumea de eerste vier of  vijf keer om de twee weken op een geschoren huid.
2. Tussen de behandelingen door valt het haar vanzelf uit en wordt teruggroei voorkomen.
3. Herhaal de behandeling wanneer nodig.
 
Meer info vind je hier.
 
 
Bekijk hieronder de getuigenis van een tevreden klant:

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_MGHM__Vtt7A][/sm-rambla-embed]

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier