Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© & Other Stories

& Other Stories komt naar Brussel

Goed nieuws voor de fashionista's onder ons: & Other Stories, een label van H&M, komt naar Brussel. Na Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Milaan, Parijs en Stockholm strijkt het merk nu neer in België. Eindelijk!

Het Zweedse merk had al aangekondigd dat het in de lente een winkel zou openen in Antwerpen. Vandaag maakte & Other Stories bekend dat het een tweede filiaal naar België wil brengen, in Brussel.

 

"Brussel biedt een breed scala op gebied van winkelen en dus leek het ons een logische stap om ons te vestigen op die gevarieerde markt. We hebben lang getwijfeld over de keuze van een locatie, maar zijn nu erg trots om deze zomer een winkel te openen in de hoofdstad van Europa", vertelt Samuel Fernström, directeur van & Other Stories.

 

De zoektocht naar personeel voor de toekomstige winkel is alvast begonnen. Het merk zoekt kandidaten met een uitgesproken stijl en een passie voor mode die klaar zijn om hun ploeg van creatievelingen te vervoegen. Meer informatie over de beschikbare jobs vind je hier.

 

Het luxelabel van de groep H&M heeft collecties van schoenen, tassen, accessoires, beautyproducten en ready-to-wear mode. En  zij die niet kunnen wachten, kunnen hun favoriete stuks al bestellen in de online shop.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier