Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Spelen op dit springkasteel op het water is een work-out, maar wel een heel leuke!

UITGETEST: gloednieuw en groots opblaasbaar aquapark in Terhills

Verfrissing vinden klinkt op dit moment heerlijk. Nóg beter wordt het als je daar bovenop het kind kan uithangen, je kapot lacht en er een kleine work-out bij krijgt. Het aquapark in recreatiedomein Terhills in Dilsen-Stokkem combineert dat alles in een gloednieuw opblaasbaar hindernissenparcours op het water.

Speeltuin voor volwassenen*

* En kinderen vanaf 8j.


In het Cablepark in Terhills, vlakbij Maasmechelen Village, kan je al enkele jaren terecht om te wakeboarden en te waterskiën. Deze zomer ligt er echter een extra attractie te wachten op waterratten die houden van een actieve en avontuurlijke verfrissing. Voor 12 euro mag jij een uur rondrennen – moeilijker dan het lijkt, geloof ons -, klimmen, glijden en springen op het opblaasbare parcours dat sinds begin juli op het water in Terhills dobbert.

Redactrices Eline en Ysaline trokken naar het mooie Limburg om het parcours te verkennen. Hun favoriete obstakels? De sprong van 4 meter hoog en natuurlijk de grote glijbaan. De grootste uitdaging bleek dan weer de Ninja Jump te zijn (zie 0:02). Benieuwd of iemand die tot een goed einde brengt! Het gestuntel en de vele valpartijen ten spijt zijn de proefkonijnen het erover eens: dit is een work-out, maar wel een heel leuke.

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wil je ook gaan spelen op het aquapark in Terhills, dan reserveer je best op voorhand op www.terhillscablepark.be. Voor een uurtje betaal je 12 euro, groepen vanaf 10 personen betalen 10 euro.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES