Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wat je zeker nog moet weten!

Nog meer Flair én praktische info

Flairlezeressen screen of fame
Heb jij een leuke foto van jezelf met een van je vriendinnen of wil je iemand verrassen?
Mail de foto dan vóór 16 oktober naar flairshoppingday@flair.be.
Je kunt jezelf of je vriendinnen dan bewonderen op een groot scherm aan het podium.

Shop till you drop… mét korting
Is er een beter decor voor de Flair Shopping Day dan Wijnegem Shopping Center, een van de grootste shoppingcentra van Europa, met maar liefst 240 winkels onder één dak?

Het Wijnegem Shopping Center is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er zijn maar liefst 5000 gratis parkeerplaatsen. Naast de vele winkels en horecazaken zijn er ook de babycorner en de kinderspeeltuin, waar je met je kids terechtkunt. Bovendien geniet je tijdens de Flair Shopping Day van kortingen tot 15%!

 

 

Ontmoet de redactie en doe mee aan Flairreportages
Natuurlijk is de Flairredactie ook van de partij! Onze redactrices komen letterlijk naar je toe. Zin om mee te werken aan kleine producties, interviews, Voor & Na’s en enquêtes? Op de Shopping Day kan het allemaal. Je herkent de redactrices aan hun Flair-T-shirt en ze willen graag met je kennismaken.

Tel mee af naar 17 oktober
Heb jij vorig jaar ook zo’n plezier gehad tijdens Flair Shopping Day? Geposeerd in een schitterende trouwjurk? Een heuse make-over meegemaakt? Of een nieuw kapsel uitgeprobeerd? Zet je leukste foto op flair.be dankzij Flair Shopping Day en tel mee af naar 17 oktober!

Nog even alle praktische info op een rij
Waar?
Wijnegem Shopping Center, Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem (vlak bij Antwerpen). Met maar liefst 240 winkels is dit een van de grootste shoppingcentra in Europa!
www.wijnegemshoppingcenter.be

Wanneer? Op zondag 17 oktober 2010. Shops en stands zijn open van 10u tot 19u.
Het Wijnegem Shopping Center zelf en de cafés en restaurants zijn open van 9u tot 20u.
De catwalkshows zijn om 11u, 13u, 15u en 17u. Alle andere activiteiten vinden doorlopend plaats.

Hoe kom je er?
Met het openbaar vervoer: je neemt de trein naar Antwerpen Centraal. Daar neem je bus 410-411-412 Antwerpen/Turnhout (halte Houtlaan) of bus 140 Hoboken/Wijnegem (halte Ganzenweg). Meer info en vertrekuren vind je op www.delijn.be.
Met de wagen: op de Antwerpse Ring, volg E34-E313 (richting Luik-Hasselt). Neem afrit 18 Wommelgem/ Wijnegem. Wijnegem Shopping Center ligt na 1 kilometer aan de rechterkant van de weg. Je kunt er parkeren op 1 van de 5000 gratis parkeerplaatsen of op de extra gratis plaatsen voor de Flair Shopping Day.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content