Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Met Eurostar

Naar Londen in slechts 2 uur!

Wat betekenen grenzen nog als je Eurostar hebt, want in twee uur sta je aan de andere kant van het Kanaal! En van 9 tot 20 november kun je dankzij een promo naar Londen en terug aan een tarief van €79* per persoon.

Zin om te shoppen tot je er bij neervalt, wat cultuur op te snuiven, tussenin een afternoon tea te nuttigen en de dag af te sluiten in een culinaire hotspot? Dan hebben we maar één locatie voor je: Londen! Vliegangst overwinnen en nagelbijten tijdens de file is hier helemaal niet van toepassing, want met de Eurostar sta je in twee uur in de Britse hoofdstad. Je vertrekt vanuit Brussel-Zuid en zet voet aan wal in het station St Pancras International waar je meteen op 1 van de 6 metrolijnen kunt hoppen. Mind the gap!

Eurostar Plus
Eurostar biedt 3 klasses aan om in alle comfort te reizen: Standard (tweede klasse), Standard Premier (eerste klasse voor vrijetijdsreizigers) en Business Premier (eerste klasse voor zakenreizigers). Maar dat is lang niet alles, want dankzij je Eurostarticket kun je genieten van talloze voordelen en kortingen.

Fashion addicts kunnen hun hart ophalen in Liberty, waar je bij aankoop van £100 en meer een korting krijgt van £15. Foodlovers kunnen zich dan weer uitleven in Fifteen London, het restaurant opgericht door Jamie Oliver, want bij vertoon van je ticket krijg je 15% korting. Liever spektakel? Gebruik dan je Eurostarticket om 25% korting te krijgen op een toegangsticket voor musicals als Billy Elliot, Jersey Boys en Legally Blonde. Vergeet zeker ook niet een bezoek te brengen aan de belangrijkste musea in Londen waar je op vertoon van je ticket twee toegangstickets voor de prijs van één krijgt. Meer info op eurostar.com.

En als kers op de taart kun je naar Londen en terug (Standard) voor slecht €79*. Reserveren is mogelijk tussen 9 en 21 november. Haast je voor het te laat is!

Hoe reserveren?
Reserveren kan via eurostar.com, telefonisch op het nummer 070 79 79 89 (€ 0,30/min.), in de NMBS-stations met verkoop van internationale tickets en bij de erkende reisagent. Opties genoeg, zoveel is zeker.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste weetjes over Londen? Schrijf je dan in op de nieuwbrief via de website van Eurostar.

Ben je geen kei in het organiseren van een citytrip? Word dan fan van de Facebookpagina The Cream of London, waar je iedere dag nieuwe tips vind voor een super verblijf in de Britse metropool.
 

* Aanbieding geldig van 9 tot en met 20 november 2011 voor een reis tussen 3 januari en 5 maart 2012 (inbegrepen). Het tarief van € 79 is geldig voor een retourreis voor één persoon in Standard (non-flexible) van Brussel-Zuid naar London St Pancras International. Deze aanbieding is niet combineerbaar met andere aanbiedingen en geldig volgens de beschikbaarheid van dit tarief. Tickets zijn niet terugbetaalbaar en niet omruilbaar. Informatie en reserveringen bij een NMBS-station met internationale ticketverkoop (€ 7 dossierkosten), een erkend reisagentschap, via +32 (0)70/79.79.89 (€ 0,30/min) of op www.eurostar.com. Maximum 9 personen pe

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier