Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De beautybox heeft alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op het koude weer.

Zin in wat me-time? Goodiebox zorgt voor een ultiem verwenmoment

Advertorial

De zomer zit er helaas al een tijdje op, maar stiekem heeft het najaar ook wel zijn voordelen. Denk: met een dekentje in de zetel kruipen samen met je favoriete Netflixserie en een tas warme chocolademelk. Daarnaast is de herfst ook hét moment om een lekker warm bad te nemen en jezelf extra in de watten te leggen met bijvoorbeeld een heerlijk gezichtsmasker. Iets waar ze ons bij Goodiebox maar al te graag bij helpen!


De zon moeten we helaas een tijdje missen, maar ook zonder warme zonnestralen op ons gezicht kunnen we perfect gelukkig zijn. In Scandinavië weten ze bijvoorbeeld perfect hoe ze gelukkig moeten zijn en dit ondanks het koude weer. Hun geheim? Ze lassen regelmatig een verwenmomentje in en daarvoor roepen ze de hulp in van Goodiebox, de Deense beautybox. En we hebben geluk, want ook wij kunnen sinds dit jaar meegenieten van het concept. Zo ontvang je maandelijks een doosje met vijf tot zeven cosmeticaproducten bij je thuis. Simpel, toch?

Wat wij zo leuk vinden aan Goodiebox? De toegankelijkheid! De box kost slechts € 19,95 per maand en dit inclusief verzendingskosten. De minimale waarde daarentegen ligt veel hoger. Zo ontvang je beautyproducten met een minimale waarde van € 65 euro, maar in realiteit ligt het bedrag vaak nog een stuk over. Nog een voordeel is dat je vasthangt aan een abonnement. Zo kan je je bestelling stopzetten wanneer jij het zelf wilt. Al denken we stiekem niet dat dit nodig zal zijn, want elke maand beautyproductjes bij je thuis ontvangen, is namelijk heel verslavend.

Last but not least heeft de box ook elke maand een ander thema. Bovendien weet je nooit op voorhand welk thema je Goodbox heeft en welke producten er in het doosjes zullen zitten. Spannend, toch? Wij mogen alvast een tipje van de sluier oplichten, want het thema van deze maand is Switch It Up. Het doosje bevat dan ook vijf producten die je klaarstomen voor koudere dagen. Denk bijvoorbeeld maar aan een hydraterend lipmasker en een tanning foam.

TIP: wie zich vandaag lid maakt bij Goodiebox krijgt een leuk extraatje. Zo krijgen nieuwe klanten een luxe oogschaduwpalet van Laritzy cadeau. Claim jouw allereerste box HIER.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier