Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Martini Royale Casting

Martini gaat op zoek naar nieuwe ster

Had je 150.000 euro, 12 paar Louboutinschoenen en 12 designeroutfits, wat zou jij dan doen? Wel, je hebt nog tot 9 juli de tijd om erover na te denken. Daarna stopt de Martini Royale casting en is je kans voorbij om het volgende Martini gezicht te worden en bovenstaande prijzen in de wacht te slepen.

Met de filosofie ‘Luck is an attitude’ in het achterhoofd, begint MARTINI aan de zoektocht naar het volgende vrouwelijke Martini gezicht.

Ben jij ouder dan 25 jaar, heb je de ingsteldheid dat je met de juiste attitude je eigen geluk kan creëren en ben je niet cameraschuw? Upload dan op de Martini Facebookpagina een filmpje waarin jij laat zien waarom je in de voetsporen van vorige Martini gezichten als Charlize Theron, Nicollette Sheridan en Monica Bellucci zou kunnen treden.

Je neemt het op tegen vrouwen uit meer dan 25 landen en wordt door niemand minder beoordeeld dan Christian Louboutin himself. Een ander juryzitje is voorbehouden voor de winnaar van de MARTINI Kisser Casting, Yuri Buzzi. Waar wacht je op?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wij zetten de feiten nog eens op een rijtje:

Wat?
Met ?Luck is an Attitude’ toont MARTINI zich van zijn meest stijlvolle en speelse kant. Het Italiaanse merk gelooft rotsvast dat je zelf je geluk kan maken en daagt iedereen dan ook uit om elke kans met beide handen te grijpen!

Timing?
Start online casting 28 mei 2012
Einde online casting 9 juli 2012

Wie?
Alle vrouwen van 25 jaar en ouder die de ?LUCK IS AN ATTITUDE’ filosofie perfect belichamen.

Hoe?
Op www.facebook.com/martini kunnen kandidaten een filmpje uploaden waarin ze de wereld laat zien dat waarom zij de nieuwe MARTINI ster zijn!

Doel?
De nieuwe ster van MARTINI worden en 150.000 euro, 12 paar Louboutinschoenen en 12 designeroutfits in de wacht slepen!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content