Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Volg de sterren en strik de ware

Liefdeshoroscoop: Tweelingen

Gun hem zijn vrijheid. Anders fladdert hij meteen verder naar z’n volgende prooi.

Zijn liefdesprofiel

Tweelingen barst van de nieuwsgierigheid om de wereld te ontdekken. Hij is van vele markten thuis en blinkt uit op verschillende terreinen. Hij is een ervaren minnaar die de kneepjes van het vak kent. Leuk, maar voor hem blijft liefde vaak een spel. Zo breekt hij soms harten. Maar ergens blijft Tweelingen dat grote, onzekere, nieuwsgierige kind waar leeftijd geen vat op heeft.

Hij is praatgraag en probeert je te overdonderen met zijn kennis. Maar opgepast, hij weet van alles iets af, maar niet van alles even veel. Daar is hij te oppervlakkig voor. Hij is zo nieuwsgierig naar jou dat je je in je blootje voelt staan als zijn blik op je rust. Maar ook dat is maar schijn. Je lijkt gewoon op een ex van hem. Blijft Tweelingen dan eeuwig vlinderen? Nee hoor, als hij iemand vindt die hem non-stop kan boeien, heb je hem zó aan de haak!

Zo verleid je hem!

Net als een kind houdt Tweelingen van grote verrassingen! Met een cadeautje hier en daar maak je hem dolgelukkig. Trek een sexy jurkje aan en tover je allerliefste glimlach tevoorschijn. Hier kan hij niet aan weerstaan. Maar één ding moet je in gedachten houden: gun Tweelingen zijn vrijheid. Doe je dat niet, dan fladdert hij meteen verder naar zijn volgende prooi. Liefde is belangrijk voor hem, maar mag geen obstakel worden voor zijn vrijheid. Voor jou een moeilijke evenwichtsoefening waar je behoorlijk moe van kunt worden.
Dé Tweelingen-score
Liefdesmotto: “Niets mis met veel liefdeservaring!”
Waar knapt hij op af? Als jij de wijsheid in pacht lijkt te hebben.
Waar valt hij als een blok voor? Als jij met grote ogen naar zijn grappige verhalen luistert.
Seks! Hij wil méér ontdekken en weet van geen ophouden!
Trouw? Deze beroepsvlinder is trouw… als hij het niet vergeet.
Favo date: een trendy praatcafé of rondzwerven op een marktje.
Topmatch: met luchtige Weegschaal of Waterman, dansend in de regen.
Flopmatch: hij krijgt het op z’n heupen van de directe aanpak van Boogschutter.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier