Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Laat je leiden door je ‘First Instinct’

Samen met Abercrombie & Fitch
 
Jij kijkt naar hem, hij kijkt naar jou en je denkt: ‘de vonk slaat over’. Een gelukzalig gevoel, een duizelingwekkende verslaving en een regelrechte kick. Verliefdheid is een krachtige emotie die je leven meteen veel mooier maakt. Maar hoe weet je nu of je kan vertrouwen op je instinct en of wat je voelt wel echt is? 

Is de vonk écht overgeslagen?

Niets zo spannend als het moment waarop je merkt dat de aantrekkingskracht wederzijds is. Je voelt de vlinders fladderen,  je handen beven en je wangen blozen. Dat is eigenlijk alleen maar het gevolg van de spanning die door je lichaam raast. Tekenen die er écht op wijzen dat de vonk wel degelijk is overgeslagen en dat je instinct je niet in de steek heeft gelaten zijn o.a. de volgende.

 

  • Aan de ander denken. Je blijft terugdenken aan die eerste blik en je verlangt naar een volgende ontmoeting.Ben je samen met anderen dan dwalen je gedachten af.
  • Immuun voor andere mensen. Vanaf die eerste blik heb je alleen nog oog voor mekaar.  Exen verbleken of worden radicaal vergeten.
  • Je ziet de ander overal. Alles wat je ziet en alles wat je doet, relateer je aan die ander. Zelfs de stomste routineklusjes worden leuk omdat alles ‘gekleurd’ is door je verliefdheid.
  • Vergeten van tijd, plaats en geld. Dimensies als tijd en plaats raken naar de achtergrond. Het maakt niet meer uit hoe laat het is, waar je bent en of iets geld kost.

 

Herken jij de hierboven vermelde symptomen dan hoef je niet te twijfelen. Cupido heeft zijn werk goed gedaan.  Wil jij extra lang genieten van die vonk, probeer dan onderstaande tips zeker uit.

 

abercrombie

 

Zo wordt de vonk nog intenser

  • Berichtjes: Stuur lieve berichtjes die zijn nieuwsgierigheid prikkelen.
  • Aandacht: Blijf hem die volle aandacht geven van het eerste moment. Leg je telefoon weg wanneer je samen bent
  • Gun hem het gevoel van je te missen. Wees niet altijd bereikbaar zodat hij je mist en naar je verlangt.  
  • Vertrouw op de kracht van geuren. Een lekkere geur blijft hét geheime wapen voor aantrekkingkracht.

Kies voor een geur die net zoals jij uniek is, je natuurlijke charme en pure schoonheid accentueert en die hem helemaal in vervoering zal brengen. ‘First Instinct’ het gloednieuwe vrouwenparfum van ‘Abercombie & Fitch’ is de geurige interpretatie van die eerste, spannende blik en het gevoel van die klik. Dat moment kan niet in woorden omschreven worden en je kunt het ook niet in scène zetten.

 

abercrombie

 

Het parfum

Deze floriëntaalse geur wordt door meester parfumeur Laurent le Guernec omschreven als speels, vrouwelijk en aantrekkelijk. De geur opent geraffineerd en speels met topnoten van o.a. magnoliabloemen, verkwikkende grapefruit en zoet passiefruit. De hartnoten van wilde oranjebloesem,vlinderorchidee en waterlelie zorgen voor de vrouwelijke en sensuele toets. Warme basisnoten van amber,  tonkabonen en musk zorgen voor een spoor van ongedwongen verleiding.

 

Abercrombie

Het ontwerp

Het ontwerp, gecreëerd door Fabrice Legros (Studio Pi) is gebaseerd op een rechthoekige vorm, maar heeft vrouwelijke rondingen. Het golvende oppervlak nodigt uit tot aanraken en de lichtroze metalen dop en het label laten er geen twijfel over bestaan dat een unieke Abercrombie & Fitch creatie is.

 

Abercrombie & Fitch for women is verkrijgbaar bij Ici Paris XL, Galeria Inno en de onafhankelijk parfumerieën.

 

Aanbevolen verkoopprijs in België :

A&F First Instinct for Her EDP 100ml €85

A&F First Instinct for Her EDP 50ml €65

A&F First Instinct for Her EDP 30ml €45

A&F First Instinct for Her Body Milk 200ml €26

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier